Slim,Waist.,Oversized,Womans,Pants,Trousers,In,Weight,Loss,Concept.
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Cum a reușit o femeie să slăbească 46 de kilograme de dragul copiilor ei: „Mă simt o altă persoană acum!”

O femeie a slăbit 46 de kilograme de dragul copiilor ei, iar acum a dezvăluit cum a reușit să-și recapete silueta.

În iunie 2021, Maria Welch, în vârstă de 36 de ani, cântărea 118 kilograme și nu putea să se joace cu cei doi copii ai ei. Nu putea nici să se aplece să-i ajute să-și pună încălțările ori să alerge după ei, motiv pentru care a decis că a sosit momentul să facă o schimbare.

Din dorința de a scăpa de kilogramele în plus, care nu o afectau doar din punct de vedere fizic, ci și mental, căci se confrunta cu anxietate, aceasta a căutat variante pentru a slăbi.

Citește și: Brigitte Macron și Melania Trump și-au eclipsat soții la G7. Ținutele alese de Primele Doamne

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astfel, Maria și-a setat un obiectiv, ea dorindu-și să ajungă la greutatea de 70 de kilograme și s-a înscris în Weight Watchers. A fost, însă, conștientă că are nevoie de timp pentru a-și îndeplini dorința.

În plus, ca să se asigure că topește kilogramele în plus, ea și-a angajat un antrenor personal care să o motiveze atunci când rezultatele nu sunt acelea pe care și le-ar fi dorit.

Mi-am setat obiective mici, ușor de atins, ceea ce a făcut această provocare mai simplă”, a povestit femeia, explicând că antrenorul ei a ajutat-o mereu, i-a propus exerciții fizice pe care le putea realiza.

„A fost grozav să întâlnesc o persoană atât de minunată, care mi-a urmărit fiecare pas, care a venit cu sugestii”, a mai dezvăluit ea, potrivit Daily Mail.

Ea a dezvăluit, de asemenea, că, pe lângă exercițiile fizice, a făcut schimbări și în ceea ce privește dieta. A înlocuit laptele de soia cu lapte de migdale, a început să mănânce sănătos, iar acum a ajuns să cântărească 72 de kilograme și are o altă viață.

Citește și: Ce dietă ține Vera Wang. Creatoarea de modă a dezvăluit secretul tinereții sale: „Beau doar apă”

„Pierderea în greutate mi-a schimbat viața în bine, e incredibil cât de bine mă simt acum, fizic și mental. Pot să alerg alături de copii, nu mai simt dureri”, a spus ea.

Etichete: femeie , transformare , slabit , poveste

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri