adriana iliescu
Actualitate

Adriana Iliescu a adus-o pe lume pe Eliza Maria în decembrie 2006. / Foto: Profimedia

Adriana Iliescu, românca devenită mamă la 66 de ani, și fiica ei sunt cele mai bune prietene. Ce fac la fiecare început de primăvară

Adriana Iliescu, fosta profesoară universitară care a devenit mamă la aproape 67 de ani și a cărei poveste a făcut înconjurul lumii, a povestit recent cât de bine se înțelege cu fiica sa de 18 ani și cum sărbătoresc împreună aceste zile mult iubite de femei, 1 și 8 martie.

Într-o discuție cu cei de la click.ro, Adriana Iliescu a spus că, deși nu stă grozav la capitolul financiar, vrea să se bucure de aceste zile și să-i ofere și fiicei amintiri frumoase. Eliza a devenit majoră la începutul anului și este studentă la două facultăți.

Citește și: Ce note a obținut la Bacalaureat fiica Adrianei Iliescu, românca devenită mamă la 67 de ani. Eliza a fost șefă de promoție

"Sărbătorim sufletește, în liniște, 1 și 8 martie. O să ne comandăm un tort bun, dulce, cum ne place nouă, o să ne cumpărăm două buchețele de zambile albastre, pentru că alea ne plac nouă, deoarece miros foarte frumos, și cam atât. Nimic special! În fiecare an este altfel pentru noi. De exemplu, în alți ani, dacă era frumos afară, ne plimbam sau, dacă aveam bani, mergeam la o terasă și tot așa. Niciodată nu am avut o tradiție anume. Singurul lucru pe care îl facem în fiecare an este să cumpărăm zambile albastre. În rest, totul variază", a declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu, mândră de reușitele fiicei sale

Adriana Iliescu îi este aproape unicului ei copil la fiecare pas. Fiica ei este studentă la dublu și are un program foarte încărcat. Pentru a putea ajunge la toate cursurile, Eliza a apelat la bunăvoința unor profesori, pentru a-i permite să schimbe câteva ore de la o grupă la alta. Mai mult, mama ei o ajută cu bani pentru a lua taxiul între cele două instituții atunci când este în criză de timp.

"E la două facultăți, se descurcă foarte bine, și-a mai mutat niște ore de la o grupă la alta, pentru că s-a putut, le-a cerut voie profesorilor. Mai ia taxiul de la o facultate la alta, pentru că nu sunt scumpe, cam 12 lei. Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față", povestea Adriana Iliescu acum câteva luni.

Citește și: Cum jonglează cu două facultăți Eliza, fiica româncei care a devenit mamă la aproape 67 de ani: “Se descurcă foarte bine”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri