Alexis Dămoc2
Actualitate

Portretul unei doamne Digi. Alexis Dămoc, fata din spatele camerei: ”Atunci când faci ceva din pasiune, nimic nu te poate împiedica!”

Alexis este o raritate în lumea operatorilor de imagine pentru că această meserie pare a fi, mai degrabă, asociată universului masculin decât celui feminin. Dar, pentru că și-a dorit atât de mult să fie operator și să lucreze în televiziune, Alexis nu s-a împiedicat de stereotipuri și și-a depus CV-ul pentru un astfel de job, cu prima ocazie apărută. Așa se face că, la doar 25 de ani, din spatele camerei, spune cu maturitatea unui senior că: „atunci când faci ceva din pasiune, nimic nu te poate împiedica”.

Este o realitate aceea că televiziunea nu ar exista fără echipă, iar tocmai solidaritatea echipei îi place colegei noastre. Faptul că îi place să lucreze în echipă o ajută să se simtă împlinită, fericită și îi dă sentimentul de apartenență, ajutând-o să depășească multe obstacole.

Portretul unei doamne Digi.Din redacția Digi Sport, Sorina Lazăr și Mianda Vasile contribuie la realizarea celui mai bun jurnal sportiv

Având în vedere că viața profesională este deseori influențată de cea personală, Alexis își ia energia din călătoriile în natură, prilej prin care reușește să surprindă momente emoționante pe care le exprimă în imagini. Printre hobby-urile ei se numără și filmele și serialele.

Întrebată ce sfaturi ar da unei persoane care își dorește noi provocări, dar nu are suficient curaj să înfrunte prejudecățile, Alexis declară simplu: „Să aibă încredere în ele și să realizeze că suntem capabile să facem orice tip de meserie dacă ne dorim și ne place”. Printre schimbările pe care și le-a propus pentru acest an se numără aceea de a călători liberă și fără restricții.

Portretul unei doamne Digi. Secretul unei cariere de succes într-un domeniu considerat al bărbaților: ”E important să ai încredere!”

Alexis crede că a moștenit dragostea pentru fotografie și film de la tatăl ei, pe care îl are drept model, iar prin insuflarea valorilor precum curajul, perseverența și disciplina, i s-a demonstrat că poate reuși în viață. La întrebarea „Ce titlu i-ar rezuma cel mai bine povestea vieții profesionale?”, Alexis răspunde fără rețineri „În spatele camerei”, de Alexis-Christine Dămoc.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri