Sharon Osbourne/ Profimedia
Actualitate

Sharon Osbourne/ Profimedia

Sharon Osbourne slăbește pe zi ce trece. Apariția celebrei prezentatoare în vârstă de 71 de ani a stârnit îngrijorări 

Sharon Osbourne a surprins pe toată lumea cu silueta sa, după ce a recunoscut că a apelat la controversatul medicament pentru slăbit, Ozempic. Celebra prezentatoare, în vârstă de 71 de ani, continuă însă să slăbească, iar cele mai recente imagini cu ea au stârnit îngrijorare în mediul online. 

La începutul acestei săptămâni, Sharon a fost surprinsă de paparazzi părăsind un salon de înfrumusețare din West Hollywood, California, unde a apelat la profesioniști pentru a-și reîmprospăta culoarea părului, vedeta optând pentru un roșcat mai intens. 

Citește și: Sharon Osbourne renunță la operațiile estetice. Celebra prezentatoare și-a schimbat radical fizionomia: „Timpul e împotriva mea”

Soția cântărețului Ozzy Osbourne purta o ținută lejeră, formată din blugi largi, un tricou negru și o jachetă din piele îmblănită, în timp ce se îndrepta spre mașina din parcare, însoțită de șoferul ei personal. Ce i-a surprins pe fani a fost aspectul vedetei, aceasta părând mult mai slabă. 

Sharon Osbourne/ Profimedia
Sharon Osbourne/ Profimedia

Apariția lui Sharon vine după ce aceasta a recunoscut că a slăbit peste 19 kilograme după ce a folosit Ozempic, un medicament pentru diabet despre care se știe că ajută la pierderea în greutate. Medicamentul, care este cunoscut și sub numele de Wegovy, trimite semnale către creier care îi face pe cei care îl folosesc să simtă un nivel ridicat de sațietate.

Sharon a început tratamentul cu medicamentul controversat în decembrie anul trecut, dezvăluind că a renunțat la el destul de repede: „Am început tratamentul în decembrie anul trecut și a renunțat la el după o vreme. Avertismentul meu este să nu-i dați adolescenților. Poți slăbi foarte mult și e ușor să devii dependent de el, ceea ce îl face foarte periculos. Nu m-am putut opri din slăbit, iar acum nu-mi mai permit să slăbesc deloc”. 

Citește și: Sharon Osbourne, despre operația estetică nereușită, suferită anul trecut: "Un ochi era diferit de celălalt. Arătam ca un ciclop"

Sharon Osbourne/ Profimedia
Sharon Osbourne/ Profimedia

De asemenea, personalitatea TV a dezvăluit în cadrul unui podcast că a scăpat de kilogramele nedorite, iar acum poate să stea nemâncată și trei zile.

„În fiecare săptămână am măcar trei zile în care nu mănânc. Asta se numește post intermitent. Mi-am zis că e timpul să mă opresc. Nici măcar nu voiam să fiu atât de slabă, pur și simplu s-a întâmplat. Probabil voi pune la loc în curând. Cel mai mult în viața mea am cântărit 100 kg, iar acum am sub 45. Mi-a fost foarte rău în primele două luni. Mi-era greață. În fiecare zi. Stomacul meu era deranjat”, a spus Sharon, care este mai slabă ca niciodată.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri