Sharon Osbourne/ Profiemdia
Divertisment

Sharon Osbourne/ Profiemdia

Sharon Osbourne, despre stilul de viață dur care a ajutat-o să slăbească: „Stau și trei zile fără să mănânc”

Sharon Osbourne arată uimitor la 70 de ani. Celebra prezentatoare a slăbit peste 14 kilograme în ultimele luni, având acum o siluetă ca trasă prin inel. Deși metodele sale au dat roade, vedeta recunoaște că nu sunt cele mai sănătoase și că a avut de suferit în timpul regimului. 

Personalitatea TV a dezvăluit în cadrul unui podcast că a apelat la controversatul medicament Ozempic pentru a scăpa de kilogramele nedorite, iar acum poate să stea nemâncată și trei zile. 

„În fiecare săptămână am măcar trei zile în care nu mănânc. Asta se numește post intermitent”, a spus Sharon, care este mai slabă ca niciodată.

Sharon Osbourne/ Profiemdia
Sharon Osbourne/ Profiemdia

Citește și: Sharon Osbourne, despre secretul mariajului de 40 de ani cu Ozzy Osbourne: „Nu a fost întotdeauna ușor!”

De asemenea, aceasta a recunoscut însă nu și-a dorit să slăbească atât de mult. În doar patru luni ea a scăpat de peste 14 kilograme, injectându-se cu Ozempic. Ea a dezvăluit că nu a fost ușor și că se lupta cu greața în fiecare zi. 

“Mi-am zis că e timpul să mă opresc. Nici măcar nu voiam să fiu atât de slabă, pur și simplu s-a întâmplat. Probabil voi pune la loc în curând. Cel mai mult în viața mea am cântărit 100 kg, iar acum am sub 45. Mi-a fost foarte rău în primele două luni. Mi-era greață. În fiecare zi. Stomacul meu era deranjat”, a spus Sharon într-un interviu dat lui Piers Morgan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sharon Osbourne renunță la operațiile estetice

Vedeta în vârstă de 70 de ani este cunoscută pentru faptul că a ajuns de multe ori pe mâna medicilor esteticieni. Aceasta a vorbit în nenumărate interviuri și chiar și în cartea sa din 2013, „Unbreakable”, despre intervențiile sale, la acel moment având o micșorare de sâni și o liposucție abdominală.

Sharon nu s-a oprit aici, iar în 2019 a mărturisit că a umblat la față și gât. Potrivit declarațiilor sale sincere, în prezent, prezentatoarea nu are vreo parte a corpului nemodificată în vreun fel.

Cu toate acestea, ultima operație estetică a lăsat-o pe vedetă cu un gust amar. Osbourne a declarat că liftingul facial a făcut-o să semene „cu un ciclop”, mărturisind că nu s-a mai recunoscut atunci când s-a privit în oglindă. 

Citește și: Sharon Osbourne, despre operația estetică nereușită, suferită anul trecut: "Un ochi era diferit de celălalt. Arătam ca un ciclop"

„Sunt dezamăgită de acel lifting facial. M-am speriat cumplit. Nu am ce să fac, timpul e împotriva mea. Nu-mi voi mai face nicio modificare”, a declarat Sharon pentru The Sun. 

Promisiunea vedetei vine după ce, recent, aceasta a glumit pe seama operației sale, spunând că arăta că „un ciclop”. „A fost îngrozitor. A durut ca naiba. Nici nu aveți idee. I-am zis chirurgului: 'Cred că glumești'. Un ochi era diferit față de celălalt. Arătam ca un ciclop (figură mitică de uriaș care avea un singur ochi în mijlocul frunții n.r.). Tot ce îmi mai trebuia era o cocoașă”, a spus prezentatoarea.

Etichete: dieta , mancare , sharon osbourne

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?