Baby2Baby Gala, West Hollywood, Los Angeles, California, USA - 12 Nov 2022
Actualitate

Vanessa Bryant Baby2Baby Gala, West Hollywood, Los Angeles, California. 2022. Profimedia

Soţia lui Kobe Bryant „câștigă o luptă curajoasă”. Va primi daune de zeci de milioane de dolari de la comitatul Los Angeles

Comitatul Los Angeles îi va plăti suma de 29 de milioane de dolari soţiei fostului mare baschetbalist Kobe Bryant, în urma unui proces în care poliţiştii şi pompierii au fost acuzaţi că au distribuit fotografii de la scena elicopterului prăbuşit, în urma accidentului în care starul NBA şi-a pierdut viaţa alături de fiica lui de 13 ani, transmite Reuters.

''Ziua de azi marchează punctul culminant al doamnei Bryant în lupta curajoasă pentru a-i trage la răspundere pe cei care s-au angajat în acel comportament grotesc'', a spus Luis Li, avocatul Vanessei. ''Ea a luptat pentru soţul ei, fiica ei şi toţi cei din comunitate ale căror familii au fost tratate cu aceeaşi lipsă de respect'', a adăugat Li.

Luis Li a confirmat că s-a ajuns la o înţelegere între părţi în valoare de 28,85 de milioane de dolari, care include şi suma iniţială de 15 milioane de dolari, pe care un juriu dintr-un tribunal federal i-a acordat-o Vanessei Bryant în august când s-a constatat că pompierii şi poliţiştii i-au încălcat intimitatea şi i-au provocat suferinţe emoţionale.

Vanessa Bryant a dat în judecată Comitatul Los Angeles, acuzând invadarea vieţii ei private, după ce membrii departamentelor de poliţie şi pompieri Los Angeles au difuzat imagini ale accidentului pe căi neoficiale, inclusiv clienţilor unui bar.

Kobe Bryant, 41 ani, şi fiica ei Gianna s-au numărat printre cele şapte persoane care au decedat în urmă prăbuşirii unui elicopter în Calabasas (California), pe 26 ianuarie 2020.

Kobe Bryant, cvintuplu campion al NBA, selecţionat de 18 ori pentru All-Star Game, a fost acceptat în 2020 în Hall of Fame.

Mira Hashmall, avocatul Comitatului Los Angeles, a declarat că înţelegerea a fost ''corectă şi rezonabilă''.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri