Vanessa Bryant și Elisabet/ Foto: Instagram
Divertisment

Vanessa Bryant și Elisabet/ Foto: Instagram

Văduva lui Kobe Bryant, fotografie rară cu fiicele regretatului baschetbalist. Vanessa a strălucit la botezul fiicei lui Pau Gasol

Văduva baschetbalistului Kobe Bryant a fost surprinsă recent la botezul fiicei lui Pau Gasol, fostul coechipier al soțului ei. Vanessa a venit însoțită de cele trei fiice ale ei și ale lui Kobe, respectiv Natalia, în vârstă de 20 de ani, Bianka, în vârstă de șase ani, și Capri, în vârstă de patru ani. 

Vanessa a primit un rol foarte important la botezul micuței Elisabet Gianna, fiind nașa acesteia. Imaginile de la eveniment au fost distribuite pe pagina personală de Instagram a văduvei lui Kobe Bryant, iar fanii au fost uimiți de ținuta aleasă de aceasta. 

Citește și: Vanessa, văduva lui Kobe Bryant, scandal uriaș cu mama ei. Femeia a izbucnit în lacrimi: ”M-a dat afară din casă!”

Botezul a avut loc în Barcelona, Spania, codul vestimentar fiind all-white. Vanessa a ales să poarte o rochie lungă, albă, care prezenta o capă elegantă care i-a acoperit umerii. Look-ul a fost completat de pantofii cu toc albi și de bijuterii aurii. Fiicele Vanessei au respectat și ele tema, astfel că, Natalia a purtat o rochie scurtă, din dantelă, cu mâneci lungi și guler, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi albi simpli, în timp ce Bianka și Capri au purtat rochițe bej, sclipitoare, pe care le-au asortat cu dresuri albe și pantofi cu talpă joasă eleganți. Vanessa a publicat o fotografie în care apare alături de fiicele ei în interiorul bisericii unde a fost botezată Elisabet. 

Vanessa Bryant și fiicele ei/ Foto: Instagram
Vanessa Bryant și fiicele ei/ Foto: Instagram

Pe lângă Elisabet, Pau Gasol și soția sa au decis să o mai numească pe fiica lor și Gianna, fiind un omagiu adus răposatei fiice a Vanessei, care avea doar 13 ani atunci când a murit în accidentul tragic de elicopter împreună cu tatăl său, în 2020. 

Citește și: Soţia lui Kobe Bryant „câștigă o luptă curajoasă”. Va primi daune de zeci de milioane de dolari de la comitatul Los Angeles

Postarea vine la o lună de la aniversarea micuței Capri, care a împlinit vârsta de patru ani. Vanessa a dus-o pe fiica ei într-o excursie la Walt Disney World din Orlando, Florida. 

Vanessa face tot posibilul ca fiicele ei să nu simtă lipsa tatălui și surorii lor atât de mult, având în vedere că au trecut mai bine de trei ani de la moartea lui Kobe și a Giannei. În accidentul de elicopter din Calabasas, California, alte șase suflete au fost ucise. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri