King Charles III And The Queen Visit To Northern Ireland
Actualitate

Regele Charles III. Getty Images

VIDEO. Regele Charles, iritat de un stilou defect în timpul ceremoniei de semnare a unor documente

Regele Charles al Marii Britanii şi-a manifestat marţi frustrarea produsă de un stilou defect în timpul ceremoniei de semnare a unor documente în Irlanda de Nord. Este a doua oară în ultimele zile când suveranul pare vizibil iritat în timpul unor astfel de protocoale, informează Reuters, transmite Agerpres.

Charles, aflat în vizită în Irlanda de Nord ca parte dintr-un turneu prin Regatul Unit în perioada de doliu pentru mama sa regina Elisabeta a II-a, a fost întâmpinat de aplauzele mulţimii şi de discursuri de bun venit, după care şi-a exprimat angajamentul faţă de această regiune.

La scurt timp, pe când semna în cartea de oaspeţi în faţa camerelor de filmare la castelul Hillsborough de lângă Belfast, Charles şi-a exprimat frustrarea când stiloul pe care l-a folosit i-a pătat mâna de cerneală.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

''Dumnezeule, nu-mi place (stiloul) ăsta!'', a spus Charles ridicându-se şi înmânându-i stiloul soţiei sale, regina consoartă Camilla.

''Ia uite, se întinde peste tot'', a spus Camilla când Charles îşi ştergea degetele.

''Mă enervează la culme... de fiecare dată'', a spus regele în timp ce se îndepărta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte să fie proclamat rege, un fost asistent a declarat pentru Reuters că Charles poate fi amuzant, dar şi irascibil şi pretenţios.

Citește și: Povestea neștiută a contesei de Wessex. Cum a devenit „comoara” reginei Elisabeta a II-a care o considera „a doua ei fiică”

Sâmbătă, cu prilejul semnării unor documente în Londra, Charles le-a făcut iritat semne asistenţilor să-l ajute întrucât îl incomoda un suport pentru stilou.

Marţi, la completarea documentelor, a scris de asemenea data greşit după care s-a consultat cu un asistent care i-a spus că este 13 septembrie, nu 12 septembrie.

Prințesa Anne, moment istoric la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a. Este prima femeie din familia regală care se alătură tradiției

Etichete: regele charles iii

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri