Pamela Anderson a apărut fără machiaj pe coperta unei reviste, la 55 de ani: "Vreau să văd ce se întâmplă odată cu trecerea timpului"

Pamela Anderson a dat dovadă de încredere atunci când a decis să apară pe coperta revistei Women's Wear Daily Magazine fără pic de machiaj. Actrița, cunoscută pentru rolul din „Baywatch”, în vârstă de 55 de ani, și-a expus frumusețea naturală fără nicio grijă. 

Vedeta de la Hollywood a apărut nemachiată, având un ten strălucitor și plin de pistrui. Ochii, de un albastru intens, au fost piesa de rezistență a ședinței foto, mai ales că cele mai multe cadre cu actrița au fost luate în prim-plan. 

Pamela nu doar că a renunțat la machiaj, dar și-a lăsat și părul blond necoafat, având bucle naturale superbe, iar ca ținută, aceasta a optat pentru o rochie simplă, albă și foarte mulată, care i-a pus în evidență formele de invidiat care au consacrat-o. 

Citește și: A fost considerată bombă sexy, dar nu se teme să îmbătrânească. Pamela Anderson: ”Abia aștept să mă văd cu părul cărunt!”

În cadrul interviului oferit revistei, Pamela a declarat că se simte frumoasă atunci când este naturală. „Îmi place să-mi văd pistruii. Îmi place când părul meu nu e aranjat. Îmi place să am un ten cât se poate de fresh. Nu-mi plac injecțiile cu botox, pentru că nu funcționează pentru mine. Vreau să văd ce se întâmplă cu trecerea timpului”, a declarat actrița. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WWD (@wwd)

Pamela și-a lansat recent documentarul, intitulat „Pamela, a love story”, în care și-a expus în detaliu viața personală, relațiile amoroase și cariera. Întrebată cum a fost să-și spună povestea în cele din urmă, actrița a declarat că „nu a crezut niciodată că va avea șansa să o facă”. 

„Am crezut că moștenirea mea va fi un costum de baie roșu și o pălărie roz, și nimeni nu ar afla prin câte am trecut”, a recunoscut Pamela. 

Citește și: Singurul bărbat de care Pamela Anderson a fost cu adevărat îndrăgostită: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”

Vedeta a fost căsătorită de cinci ori, însă, în timpul interviului, actrița a declarat că dacă s-ar fi aflat în prezent într-o relație, nu ar fi reușit să își spună povestea. 

„Nu aș fi putut niciodată să fac această carte, să filmez acest documentar sau să am vreuna dintre aceste conversații dacă aș fi fost într-o relație. Și asta îți arată ce fel de relații am avut în trecut. Mi-ar fi fost prea frică să supăr pe cineva, să fac pe cineva gelos sau orice altceva”, spune Pamela. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.