Pamela Anderson
Divertisment

Pamela Anderson. Foto: Profimedia

Pamela Anderson a apărut fără machiaj pe coperta unei reviste, la 55 de ani: "Vreau să văd ce se întâmplă odată cu trecerea timpului"

Pamela Anderson a dat dovadă de încredere atunci când a decis să apară pe coperta revistei Women's Wear Daily Magazine fără pic de machiaj. Actrița, cunoscută pentru rolul din „Baywatch”, în vârstă de 55 de ani, și-a expus frumusețea naturală fără nicio grijă. 

Vedeta de la Hollywood a apărut nemachiată, având un ten strălucitor și plin de pistrui. Ochii, de un albastru intens, au fost piesa de rezistență a ședinței foto, mai ales că cele mai multe cadre cu actrița au fost luate în prim-plan. 

Pamela nu doar că a renunțat la machiaj, dar și-a lăsat și părul blond necoafat, având bucle naturale superbe, iar ca ținută, aceasta a optat pentru o rochie simplă, albă și foarte mulată, care i-a pus în evidență formele de invidiat care au consacrat-o. 

Citește și: A fost considerată bombă sexy, dar nu se teme să îmbătrânească. Pamela Anderson: ”Abia aștept să mă văd cu părul cărunt!”

În cadrul interviului oferit revistei, Pamela a declarat că se simte frumoasă atunci când este naturală. „Îmi place să-mi văd pistruii. Îmi place când părul meu nu e aranjat. Îmi place să am un ten cât se poate de fresh. Nu-mi plac injecțiile cu botox, pentru că nu funcționează pentru mine. Vreau să văd ce se întâmplă cu trecerea timpului”, a declarat actrița. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pamela și-a lansat recent documentarul, intitulat „Pamela, a love story”, în care și-a expus în detaliu viața personală, relațiile amoroase și cariera. Întrebată cum a fost să-și spună povestea în cele din urmă, actrița a declarat că „nu a crezut niciodată că va avea șansa să o facă”. 

„Am crezut că moștenirea mea va fi un costum de baie roșu și o pălărie roz, și nimeni nu ar afla prin câte am trecut”, a recunoscut Pamela. 

Citește și: Singurul bărbat de care Pamela Anderson a fost cu adevărat îndrăgostită: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”

Vedeta a fost căsătorită de cinci ori, însă, în timpul interviului, actrița a declarat că dacă s-ar fi aflat în prezent într-o relație, nu ar fi reușit să își spună povestea. 

„Nu aș fi putut niciodată să fac această carte, să filmez acest documentar sau să am vreuna dintre aceste conversații dacă aș fi fost într-o relație. Și asta îți arată ce fel de relații am avut în trecut. Mi-ar fi fost prea frică să supăr pe cineva, să fac pe cineva gelos sau orice altceva”, spune Pamela. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri