Oli London/ Foto: Instagram
Divertisment

Oli London/ Foto: Instagram

A renunțat la familie și prieteni pentru faimă. Oli London recunoaște că este „obsedat” de operațiile estetice

Oli London este un influencer britanic care a devenit cunoscut încă din anul 2018. Tânărul în vârstă de 32 de ani a trecut printr-o serie de transformări uluitoare, care i-au adus celebritatea într-un timp foarte scurt, însă popularitatea l-a făcut să-și piardă cu timpul familia și prietenii. 

London, care provine din capitala britanică, a ajuns prima dată pe prima pagină a ziarelor în octombrie 2018, după ce s-a identificat ca fiind „transracial" și a cheltuit peste 88.000 de dolari pe 15 operații chirurgicale pentru a arăta ca, Jimin, o vedetă K-Pop, provocând o reacție masivă pe rețelele de socializare. În urma tranziției, London a declarat că s-a simțit în sfârșit împăcat după ce s-a luptat cu identitatea sa timp de opt ani. 

Tânărul a spus că a început să se „identifice ca fiind coreean" după ce a locuit în Coreea de Sud timp de un an, în 2003, și s-a îndrăgostit de această cultură. Întrucât a declarat că a vrut să fie coreean, London a primit critici că este rasist și că „transracialul nu există”. 

Citește și: O tânără a cheltuit 50.000 de dolari pe operații estetice din dorința de a semăna cu Marilyn Monroe: ”Nu mă opresc aici!”

După o scurtă dar intensă fascinație față de cântărețul Jimin, britanicul a simțit nevoia unei alte schimbări de înfățișare. De data aceasta, Oli și-a dorit să semene mai mult cu cântăreața coreeană Rose, care face parte din grupul de fete Blackpink. London a suferit în total 30 de intervenții chirurgicale, cheltuind peste 300.000 de dolari în ultimii opt ani. 

Oli London/ Foto: Instagram
Oli London/ Foto: Instagram

Timp de peste jumătate de an, Oli a făcut totul pentru a-și impune identitatea și a începe tranziția. A suferit feminizare facială, precum și intervenții chirurgicale ulterioare. Înainte de procedurile estice, acesta s-a identificat drept femeie timp de trei luni. Transformările lui l-au făcut să-și piardă familia și prietenii, însă Oli nu regretă. Acesta se declară „obsedat” de operațiile estetice și crede că bisturiul poate provoca dependență. 

Cu toate acestea, în luna octombrie a acestui an, London a declarat că regretă toate operațiile și că și-a găsit credința, subliniind angajamentul său față de creștinism. După ce a cheltuit peste 300.000 de dolari pe tratamente, el a declarat că vrea să renunțe la tranziție și să trăiască ca „un bărbat alb tradițional”. Pentru a-și autentifica schimbarea identității și a viziunii asupra lumii, și-a tuns părul și a început să se antreneze intens.

Oli London/ Foto: Instagram
Oli London/ Foto: Instagram

„Mi-am dat seama că a fost o mare greșeală, dar acum vreau doar să fiu băiat. Nu este de mirare că oamenii ca mine și tinerii ca mine vor să își schimbe genul când avem o normalizare a acestui lucru în școlile din lume. Copiii sunt învățați de mici, de la vârsta de cinci ani în unele cazuri, că este în regulă să își schimbe genul, că este în regulă să poarte fustă, că este în regulă ca un băiat să folosească toaleta neutră din punct de vedere al genului, când acest lucru pune fetele în pericol”, spune Oli.  

Citește și: O regină a frumuseții din Rusia, mutilată de operații estetice. Nu mai poate zâmbi sau închide ochii. Doctorii dau vina pe ea

Acum, Oli London apare deseori în presa internațională, vorbind despre procesul prin care a ajuns să se cunoască și militează pentru a „proteja copiii americani care sunt împinși spre tranziția de gen”. London a dat vina pe războaiele culturale americane privind genul și școlile, spunând că idealurile de masculinitate au fost „erodate" în această națiune.
 
„Aceasta este noua normă, iar școlile predau despre masculinitatea toxică, erodând bărbatul alfa. Bărbatul alfa heterosexual a fost erodat. Ce s-a întâmplat cu ani în urmă, când copiii obișnuiau să îl idolatrizeze pe Superman și pe astronauți. Acum, copiii sunt împinși de această ideologie radicală. Sunt învățați să idolatrizeze bărbații slabi precum Harry Styles. Bărbați slabi ca Beto O'Rourke”, a declarat Oli, făcând referire la democratul care a pierdut cursa pentru postul de guvernator al Texasului împotriva lui Gregg Abbott. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri