Bella Hadid, la Festivalul de la Cannes 2021
Divertisment

Bella Hadid, la Festivalul de la Cannes 2021 / Profimedia Images

Bella Hadid, schimbare drastică de look. Motivul pentru care modelul a renunțat la părul său lung

Bella Hadid și-a făcut o schimbare de look drastică. Modelul în vârstă de 25 de ani a renunțat la șuvițele sale lungi și a optat pentru un bob scurt. Imaginile au fost făcute publice pe contul său de Instagram, iar fanii au fost de-a dreptul uimiți. 

Sora mai mică a lui Gigi Hadid a postat vineri pe rețeaua de socializare un selfie în care apare așezată pe scaunul unui salon, lângă ea aflându-se un hairstylist. Bella Hadid și-a dezvăluit noua coafură uimitoare, după ce și-a tăiat șuvițele lungi, transformându-și podoaba capilară într-un bob scurt, cu breton. 

Bella Hadid/ Instagram
Bella Hadid/ Instagram

Citește și: Bella Hadid, perfectă în cea mai îndrăzneață ținută. Rochia purtată de celebrul model i-a pus în valoare silueta de invidiat

Mai târziu, celebrul model le-a arătat fanilor o fotografie cu părul său vechi, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unei mașini. Fiica Yolandei și-a arătat decolteul, purtând un top negru, acoperit de o cămașă fucsia, care s-a potrivit perfect cu nuanța rujului său. 

Bella Hadid/ Instagram
Bella Hadid/ Instagram

Reacții dure după ce Bella Hadid a dezvăluit că și-a operat nasul

Bella Hadid, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2019, a negat ani de zile la rând că ar fi apelat la bisturiu pentru mici ”ajustări”, însă de curând, în cadrul unui interviu pentru ”Vogue”, aceasta a recunoscut că și-a operat nasul pe când avea doar 14 ani, regretând acum acea decizie.

„Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei. Oamenii cred că mi-am distrus fața, din cauza unei poze cu mine în adolescență, în care arătam mai plină. Sunt convinsă că nimeni nu arătă la 25 la fel ca la 13 ani, nu? Nu am folosit niciodată fillere. Să punem capăt acestor zvonuri. Nu am nicio problemă cu ele, dar nu sunt pentru mine. Cine crede că mi-am ridicat pielea din jurul ochilor sau cum s-o numi procedura, aflați că am folosit benzi faciale pentru lifting! Cel mai vechi truc din carte.”, a spus ea în cadrul interviului. 

Citește și: Bella Hadid și-a arătat picioarele de model într-o fustă foarte scurtă. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se plimba cu iubitul ei

La scurt timp după ce această informație a făcut înconjurul lumii, mama modelului, în vârstă de 58 de ani, a fost criticată dur de internauți pentru faptul că i-a permis fiicei ei să apeleze la operațiile estetice la doar 14 ani.

”La 14 ani ești pur și simplu mult prea mică pentru a-ți face o rinoplastie. Yolanda n-ar trebui să aibă copii.”, a fost reacția unui internaut, în timp ce un altul a comentat: ”Bella Hadid și-a operat nasul la 14 ani? Sper că există un loc special în Iad pentru Yolanda.”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri