Ioana Ginghină
Divertisment

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă. / Foto: Instagram

Ce dietă ține Ioana Ginghină. Actrița de 45 de ani a explicat cum arată meniul său zilnic

Ioana Ginghină reușește să se mențină într-o formă fizică excelentă, la vârsta de 45 de ani. Actrița a fost întrebată de nenumărate ori care este secretul siluetei sale, iar recent, vedeta a explicat în detaliu ce alimente consumă într-o zi. 

Actrița nu a exclus dietele din stilul său de viață, reușind să învețe pe parcurs ce alimente i se potrivesc și ce anume ar trebui să mănânce pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorește. În cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, Ioana Ginghină a dezvăluit care este dieta care o ajută pe ea cel mai mult. 

Citește și: Ioana Ginghină, imagini rare cu fiica ei, care tocmai a împlinit 14 ani. Fanii au reacționat imediat: ”Parcă sunteți surori!”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

„Eu țin dietă de când mă știu, la propriu. Am avut grijă ce mănânc de când eram mică, și asta datorită tatălui meu. Secretul este simplu, dietă toată viața, un stil de viață clar și sănătos. Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală, am o piele și un ten sănătoase, o energie și un tonus de invidiat și, în primul rând, sunt sănătoasă. Aceste lucruri nu se pot obține fără ambiție, nu poți face performanță fără efort. Evit zahărul, am grijă la cantitățile de carbohidrați, nu mănânc între mese, fac constant sport… Sunt multe de spus despre dieta mea”, a declarat Ioana Ginghină, pentru sursa menționată mai sus. 

Ce mănâncă Ioana Ginghină într-o zi

Ioana Ginghină a explicat și ce anume consumă într-o singură zi, declarând că nu a mai consumat carne de cinci ani și că acest stil de viață a ajutat-o să fie într-o stare fizică foarte bună. 

Citește și: Ioana Ginghină a ieșit să facă plajă în curte. Imaginea în costum de baie i-a cucerit pe fani: "Ca la 20 de ani"

„Depinde de zi, am zile în care țin post, zile în care mănânc pește și zilele normale. Eu nu mănânc carne de cinci ani, în general. Da, mănânc de toate, dar nu dulciuri cu zahăr, sau dacă am mâncat azi paste sigur nu mai mănânc pâine în acea zi. E greu să scriu aici tot. Sunt niște principii pe care le-am învățat în timp și de care mă țin. Hai să luăm o zi de luni, să zicem! Dimineața, apă cu lămâie pe stomacul gol, apoi o salată de fructe sau un smoothie. La prânz, o ciorbă de legume sau o supă-cremă, și seara, nu mai târziu de ora 19.00, un pește la grătar cu legume”, a spus actrița. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri