Saffron Drewitt-Barlow
Divertisment

Saffron Drewitt-Barlow, fiica primilor tați gay din Marea Bitanie

Cine este Saffron Drewitt-Barlow, noua preferată a tabloidelor. Fiică de milionari, tânăra de 21 de ani duce un stil de viață opulent

La 21 de ani are toți banii din lume, însă asta nu îi aduce neapărat fericirea. Saffron Drewitt-Barlow a ajuns în atenția presei încă de când s-a născut: părinții ei au fost primii tati gay din Marea Britanie.

Proud Fathers Barrie Drewitt And Tony Barlow With Their Children Saffron And Aspen Drewitt-barlow After Their Surrogate Motherrosalind Bellamy Delivered Them... Barrie Drewitt And Tony Barlow Who Have Won American Court Support As Gay Fathers Of A Tw

În 1999, Barrie și Tony Drewitt-Barlow au devenit părinți de gemeni, aduși pe lume de o mamă surogat. Anii au trecut, Barrie și Tony au mai făcut încă trei copii, s-au și despărțit între timp, iar prima lor fiică, Saffron, a devenit o tânără atrăgătoare. Și cu ajutorul operațiilor estetice :)

Drewitt-Barlow family photoshoot, Essex - 22 May 2015

Cine este Saffron Drewitt-Barlow

Cu doi tați milionari, Saffron Drewitt-Barlow a avut absolut tot ce și-a dorit încă de când era bebeluș. Spune că nu s-a spălat niciodată singură pe cap și că de la 13 ani apelează la profesioniști ca să aibă grijă de părul ei, inclusiv să i-l spele. Tânăra de 21 de ani a dezvăluit pentru The Sun că toate procedurile de înfrumusețare pe care și le face într-un an o costă 200.000 de dolari.

Saffron Drewitt-Barlow 3

Deși de abia a împlinit 21 de ani, Saffron a investit deja 100.000 de dolari în operații estetice – a mărturisit, că printre altele, și-a mărit bustul și buzele.

Pentru că își permite, Saffron își cheamă cosmeticiana din Marea Britanie în Florida, acolo unde locuiește cu unul dintre tații săi și actualul lui iubit. Numai biletele de avion pentru această extravaganță o costă circa 10.000 de dolari, pentru că își aduce cosmeticiana la clasa business, nu oricum.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

VEZI SI: “Drama” unei influencerițe care câștigă 50.000 de dolari pe lună: “Lucrez și 5 ore pe zi pentru o postare”

Fostul iubit al lui Saffron Drewitt-Barlow este acum partenerul tatălui ei și împreună au un bebeluș

Barrie, tatăl lui Saffron, și Scott, fostul ei iubit

Cum spuneam anterior, banii nu aduc mereu fericirea. Mai ales în dragoste. Saffron Drewitt-Barlow a ajuns anul trecut în atenția presei tabloide din Marea Britanie după ce iubitul ei Scott, în vârstă de 27 de ani, a părăsit-o pentru tatăl ei, Barry, care are 51. Mai mult, cei doi au acum împreună și un bebeluș, născut de o mamă surogat. Ca o marie familie iubitoare, toți locuiesc în aceeași casă, în Florida. Inclusiv Saffron.

Barrie, tatăl lui Saffron, și Scott, fostul ei iubit

Vezi si: Xenia Deli, imagini rare cu soțul miliardar. Cât de mult îl iubește pe bărbatul cu 36 de ani mai mare ca ea

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri