sofia vergara
Divertisment

Sofia Vergara împlinește 50 de ani în vara lui 2022, dar arată senzațional. / Foto: Profimedia

Cucerește cu rochiile provocatoare, dar arată impecabil și în blugi. Sofia Vergara și-a uimit fanii cu noile fotografii de pe Instagram

Sofia Vergara este simbolul eleganței la vârsta de 51 de ani. Actrița din Columbia arată bine în orice ținută, dovada fiind cele mai recente fotografii postate pe rețelele de socializare. 

Vedeta de la Hollywood și-a etalat cu mândrie silueta de invidiat într-o pereche de blugi simpli, extrem de strâmți. Piesa vestimentară s-a mulat perfect pe formele sale voluptoase, iar topul negru elegant a transformat întregul look într-unul foarte stilat. 

Imaginile cu actrița, care s-a despărțit recent de actorul Joe Manganiello, au fost realizate în conacul ei din Beverly Hills, în valoarea de 18 milioane de dolari, pe care l-a scos la vânzare în luna iunie, și au strâns aproape jumătate de milion de aprecieri. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, fiind fascinați de frumusețea Sofiei.

Citește și: Sofia Vergara, primele imagini după despărțirea de Joe Manganiello. Cum a fost surprinsă actrița în vacanța din Italia

„Ești așa de frumoasă”/ „Simplitate și eleganța te caracterizează”/ „Mi-aș dori și eu să arat așa în blugi”/ „E uimitor cum poți să arăți atât de bine indiferent de ce pui pe tine”, sunt doar câteva din comentariile pe care Sofia Vergara le-a primit la cea mai recentă postare a sa. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au căsătorit în Florida, Statele Unite ale Americii, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte peste 400 de invitați și nu au copii împreună. Surse citate de către Daily Mail susțin că separarea a venit după ce aceștia au început să se cunoască mai bine și au realizat că sunt prea diferiți.

„Joe este un copil mare, adoră să se joace Dungeons & Dragons, iubește wreslingul, știe totul despre jocurile video, despre filmele cu super eroi, despre cărțile cu benzi desenate, merge la concerte. Îi place distracția”, a explicat un apropiat al celor doi.

Citește și: Sofia Vergara a atras toate privirile în vacanța din Italia. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie verde neon

„Îi place să iasă afară, să petreacă timp de calitate. Când este momentul să fie serios și când trebuie să lucreze, el își arată o altă parte, însă este plin de viață, foarte distractiv”, a mai dezvăluit sursa, adăugând: „A fost atras imediat de Sofia, care este opusul lui. Sigur că și ei îi place să se distreze și să iasă în oraș, însă este mult mai concentrată pe lucrurile fine. Îi plac călătoriile, să fie o celebritate. A fost întotdeauna sexy și frumoasă, a avut totul la picioare. În același timp, Sofia este temperamentală, se supără repede din nimicuri. Au ajuns aici pentru că nu mai sunt relaxați împreună. Vor rămâne prieteni, e clar, însă nu mai există nicio legătură romantică între ei. S-au dezvoltat separat și nu mai e nimic de făcut”.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri