Cardi B has released her new music video 'Up'
Divertisment

Cardi B, Foto: Profimedia

Cum arată colecția impresionantă de genți a lui Cardi B. Doar una costă 240.000 de dolari

Cardi B este cunoscută pentru extravaganța sa, atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi, iar articolele vestimentare și accesoriile joacă un rol important în imaginea ei. Fană impătimită a creațiilor marilor desgineri, artista de muzică rap le-a dezvăluit fanilor una dintre obsesiile sale: colecția impresionantă de genți Hermes.

Într-o postare făcută publică pe Instagram, Cardi B a realizat un fel de inventar al genților ei Hermes Birkin, iar fanii au rămas impresionanți să vadă că artista deține o astfel de geantă în aproape orice culoare. Uimirea lor nu a apărut doar în urma numărului impresionant deținut de Cardi B, cât și în urma sumei excentrice cu care se vinde o geantă Hermes, prețuri care variază între 40.000 și 500.000 de dolari.

cardi b (3)

Citește și: Cum se îmbracă Jennifer Lopez la o întălnire de afaceri. Artista reușește să livreze mereu cele mai reușite ținute

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Îmbrăcată într-o rochie Mugler, care, de asemenea, poate fi achiziționată pentru o sumă fabuloasă, Cardi B părea să se afle în dificultate în timp ce decidea ce geantă să aleagă dintre cele prezente în fotografie, optând în cele din urmă pentru modelul Cargo, pe care l-a achizionat pentru suma de 240.000 de dolari, în februarie, după ce a căutat luni la rând modelul foarte rar.

cardi b (2)

Citește și: Kate Beckinsale, răvășitoare într-o rochie mulată, cu un decolteu amețitor. La 47 de ani, actrița continuă să arate ca o puștoaică

Uimirea fanilor a reieșit din comentariile lăsate de aceștia, unii spunând că o geantă Hermes este echivalentul unei case, în timp ce alții au comentat că nu-și "permit" să se uite la o astfel de imagine.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cardi B nu este singura din familie care deține genti Birkin. La anivesarea de doi ani, fiica ei, Kulture, a primit de la tatăl său, rapperul Offset, o mini geantă Hermes roz. Acest lucru a fost intens criticat de fanii de pe instagram, care au fost de părere că un astfel de cadou nu este adecvat pentru un copil de doi ani, întrucât ei nu țin cont de astfel de lucruri, ci sunt interesați de jucării și dulciuri.

Etichete: cardi b , colectie genti

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?