Cannes 2008: 'I Am Because We Are' - Premiere
Divertisment

Cum arată Madonna la 62 de ani. Imaginea făcută publică i-a stârnit pe fani: ”Ce se întâmplă cu fața ta? Ești de nerecunoscut.”

Madonna este recunoscută pentru aparițiile provocatoare și continuă să-și surprindă fanii de fiecare dată. Dacă zilele trecute, aceasta își etala cicatricile, acum, ea a făcut publică o fotografie ce a stârnit numeroase comentarii.

Madonna, supranumită Regina Muzicii Pop, are 62 de ani și reușește să-și ascundă vârsta cu ușurință. Totuși, fanii sunt de părere că aceasta a exagerat cu operațiile estetice.

Citește și: Motivul pentru care Madonna a refuzat să-l angajeze pe David Guetta: ”Când a auzit asta, s-a ridicat de la masă și a plecat!”

De curând, cântăreața a făcut publică o fotografie în care și-a etalat mândră chipul lipsit de imperfecțiuni, pus în valoare de un machiaj discret. Imaginea a atras sute de mii de aprecieri, dar și multe comentarii, unii dintre fani fiind șocați de înfățișarea ei.

”Ce se întâmplă cu fața ta? Ești de nerecunoscut.”/ ”OMG. Te iubim, dar, te rugăm, o oprește-te. / ”Prea multe operații.”/ ”Tu nu mai arăți ca Madonna!”/ ”Regino, oprește-te, te rog.”/ ”Cine e femeia asta?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Crăciun. Cum sărbătoresc românii nașterea Domnului

Madonna și-a etalat cicatricile

Madonna este foarte activă pe rețelele sociale, unde își ține la curent fanii cu ce se întâmplă în viața ei. Zilele trecute, artista a a făcut publică o imagine în care și-a etalat cicatricile, ea fiind supusă unei intervenții chirurgicale la șold.

Recent, vedeta a publicat o fotografie în care apare stând pe o canapea, în timp ce-și ridică rochia pentru a lăsa la vedere un bandaj pe șoldul drept, dar și câteva cicatrici rămase în urma tăieturilor, „Madame X este o supraviețuitoare”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

Nu este pentru prima dată când Madonna nu lasă problemele de sănătate să-i umbrească viața. La doar câteva luni după ce s-a operat la genunchi, ea s-a pozat topless, sprijinindu-se de o cârjă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri