Hailey Bieber/ Profimedia
Divertisment

Hailey Bieber/ Profimedia

Cum se menține în formă Hailey Bieber. Soția lui Justin Bieber a fost surprinsă după o sesiune de pilates

Hailey Bieber reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Modelul are o siluetă pe care multe femei și-ar dori să o aibă, astfel că nu de puține ori a fost întrebată de fanele sale cum reușește să-și păstreze corpul tonifiat. Chiar dacă a explicat deseori care este rutina sa, se pare că Hailey își întreține silueta cu sesiunile de pilates. 

Recent, modelul în vârstă de 26 de ani a fost surprins plecând de la o sală de pilates din Los Angeles, iar ținuta purtată de soția lui Justin Bieber i-a pus în evidență corpul tonifiat. Îmbrăcată într-un top mulat alb, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni scurți în aceeași nuanță, vedeta și-a expus formele voluptoase și abdomenul plat. Hailey și-a completat look-ul cu un hanorac roz, oversize, pe care l-a prins în jurul taliei, da și cu pantofi sport albi, pe care i-a combinat cu șosete lungi. 

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Citește și: Hailey Bieber, transformarea de-a lungul anilor. Cum arăta soția lui Justin Bieber în adolescență. A negat operațiile estetice

Hailey își ia antrenamentele în serios, astfel că a renunțat la machiaj și și-a prins părul blond într-un coc lejer, purtând o pereche de ochelari de soare atunci când a părăsit clădirea însoțită de garda sa de corp. 

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Apariția lui Hailey Bieber are loc după ce ea și Selena Gomez s-au fotografiat în ipostaze apropiate la Academy Museum Gala și au demonstrat că nu există niciun război între ele. Modelul, în vârstă de 26 de ani, și cântăreața, în vârstă de 30 de ani, au desființat orice zvon legat de rivalitate dintre ele, în timp ce se îmbrățișau la marele eveniment. 

Soția artistului Justin Bieber a întors toate privirile într-o rochie maro, cu umerii goi și decupaj adânc pe abdomen, care i-a îmbrăcat perfect silueta. Aceasta a optat pentru un machiaj în tonuri calde și o coafură lejeră care i s-au potrivit excelent. În același timp, Selena a purtat un costum elegant negru, pe care l-a asortat cu o pereche de sandale cu bretele subțiri. 

Citește și: Hailey Bieber vorbește pentru prima dată despre momentul de la Met Gala, atunci când a fost hărțuită de fanii Selenei: „A fost rău”

Imaginile cu cele două vedete au făcut înconjurul internetului, fanii fiind de-a dreptul surprinși să le vadă pe acestea împreună, într-o ipostază atât de apropiată. Selena a ținut-o în brațe pe Hailey, au stat una lângă cealaltă, anulând astfel orice zvon legat de faptul că Hailey a fost cea care l-a despărțit pe Justin de Selena.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri