Jennifer Gates și Bill Gates/ Foto: Instagram
Divertisment

Jennifer Gates și Bill Gates/ Foto: Instagram

Fiica lui Bill Gates este însărcinată. Vestea a fost făcută de Jennifer Gates pe rețelele de socializare

Fiica lui Bill Gates este însărcinată. Jennifer Gates a anunțat pe rețelele de socializare că așteaptă primul său copil cu soțul ei, Nayel Nassar, postând o fotografie în care își arată burtica de gravidă, chiar de Ziua Recunoștinței. 

Tânăra în vârstă de 26 de ani, care este fiica miliardarului Bill Gates și a fostei sale soții, Melinda, a postat recent o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare alături de Nayel, în vârstă de 31 de ani, anunțând că va avea un copil cât de curând. Acesta purta o rochie lungă din mătase, de un verde aprins, care i-a scos în evidență burtica proeminentă de gravidă. În același timp, soțul ei purta un pulover negru și pantaloni asortați. Cei doi zâmbeau și erau îmbrățișați. 

Jennifer a mai postat o fotografie în care apare singură, purtând aceeași rochie, fiind în prim-plan burtica sa. Aceasta ținea o mână pe pântec și avea privirea ațintită asupra burticii, fiind extrem de fericită că va deveni mamă. 

Citește și: Melinda și Bill Gates au uitat de orice neînțelegere și și-au condus fiica la altar. Cum a arătat Jennifer în rochie de mireasă

„Recunoscătoare”, a scris Jennifer Gates la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografie a fost realizată în curtea casei lor din North Salem, New York, care are peste 57 de hectare. 

Melinda, mama lui Jennifer, în vârstă de 58 de ani, a fost printre primele persoane care i-au lăsat comentariu: „Nu aș putea fi mai încântată să-l cunosc pe acest micuț și să văd cum deveniți părinți”. Acesta nu este primul nepot pe care Bill și Melinda îl au. Deși au decis să divorțeze în 2021, după 27 de ani de căsnicie, cei doi au păstrat o relație bună unul cu celălalt pentru a fi alături de copiii lor în aceste momente importante. Atât Bill, cât și Melinda, au fost prezența la nunta lui Jennifer, toamna trecută. 

Melinda și Bill Gates, divorț după 27 de ani de căsnicie

Într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft, Melinda și Bill Gates au transmis: "După ce ne-am gândit mult şi am muncit la relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei".

Citește și: Melinda Gates, îndrăgostită din nou la un an de la divorț. Cine este bărbatul care o face fericită după separarea de Bill Gates

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Ulterior acestei vești s-a aflat că Melinda a fost cea care a intentat divorț, după ce a constatat că relația cu Bill Gates este "ruptă iremediabil".  Aceștia au împreună trei copii: Jennifer (25 de ani), Rory (21 de ani) și Phoebe (18 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?