Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl/ Foto: Facebook
Divertisment

Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl/ Foto: Facebook

Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl. Fostul milionar a confirmat totul: „Mi-a cerut o procură”

Irinel Columbeanu abia așteaptă să-și reîntâlnească fiica, care va veni în România în luna următoare. Fostul soț al Monicăi Gabor a dezvăluit că Irina Columbeanu i-a solicitat o procură pentru a reveni în țara natală.

Din 2018, Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama sa, Monica Gabor, și de partenerul acesteia, Mr. Pink. Adolescenta, care a devenit o tânără domnișoară, nu a pășit pe pământ românesc de mai bine de cinci ani și nu părea să fie pe punctul de a face acest lucru prea curând. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica sa va călători în curând în România și a cerut o procură pentru a facilita acest lucru. 

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat fostul milionar pentru Click!

Citește și: Irinel Columbeanu a fost cuprins de nostalgie. Ce spune fostul magnat despre vacanțele de la Paris petrecute cu Monica

În vârstă de 66 de ani, Irinel Columbeanu își petrece zilele într-un azil din Ghermănești de câteva luni bune. Aflat în această situație, fostul soț al Monicăi Gabor va sărbători Paștele singur în acest an, cu toate că păstrează o mică speranță că va primi vizite de la prietenii săi.

„De Paște nu am niciun program. Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune”, a spus Irinel Columbeanu.

Cum se simte Irinel Columbeanu, după jumătate de an de când stă la azil

După o jumătate de an petrecut la azil, viața lui Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, pare să fi luat un alt curs. În loc să se lamenteze asupra schimbărilor și restricțiilor, Columbeanu își găsește confortul și stabilitatea în noul său mediu. Patronul azilului din Ghermănești, unde Columbeanu locuiește de șase luni, Ion Cassian, a declarat că fostul milionar se adaptează surprinzător de bine și nu a avut niciodată motive să fie nemulțumit de condițiile de acolo.

Citește și: Irinel Columbeanu a plecat de la azil și și-a petrecut câteva zile la Poiana Brașov. Cine i-a fost alături: „Nu mai are pe nimeni”

Deși viața sa s-a schimbat radical față de vremurile când avea conturi bancare pline de zerouri și era înconjurat de prieteni și lux, Columbeanu a acceptat această nouă realitate fără să se plângă. Chiar mai mult, s-a adaptat în mod activ la regimul structurat al azilului. Acum, acesta își petrece zilele mâncând regulat și făcând exerciții la sala de sport din cadrul instituției.

„Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină. Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici”, a dezvăluit Ion Cassian pentru Click.ro.

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri