Halsey in new photoshoot to the promote "Magnum" ice cream in the #truetopleasure campaign.
Divertisment

Halsey, imagine tulburătoare pe Instagram: vedeta a fost nevoită să își ceară scuze pentru postare

Halsey a postat pe rețelele de socializare o fotografie care a stârnit imediat reacția fanilor. Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, apare aproape goală, într-un selfie făcut în oglindă, de unde reiese se luptă cu o tulburare alimentară.

ed

Imaginea foarte explicită a tulburat fanii, care nu se așteptau la asta, motiv pentru care Halsey a fost nevoită își ceară scuze printr-o postare pe Twitter.

„Îmi pare foarte rău că am postat o fotografia cu mine arătând lupta mea cu o tulburare alimentară, fără un avertisment. Am avut emoții atunci când am postat-o și nu m-am gândit de doua ori. Am avut intenții bune. Nu aș vrea niciodată să fac rău cuiva care împărtășește lupta mea", a spus Halsey.

twitter

Citeşte şi: Fiica lui Steve Jobs a debutat în modă: s-a lăsat pozată în cadă, la un an după ce mama ei anunța că nu va primi niciun ban din avere

Fotografia a fost postată în urma trendului care circulă pe Instagram, intitulat "Postează o fotografie când", atunci când fanii i-au cerut cântăreței împărtășească cu ei o fotografie cu "cea mai rea stare a sa".

Halsey a vorbit despre problemele sale legate de tulburarea alimentară și sănătatea mintală încă de anul trecut, într-un interviu cu revista Rolling Stone.

Citeşte şi: Jennifer Lopez, într-o pereche de blugi de 2550 de euro. Cum arată pantalonii extravaganți ai vedetei

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri