Megan Fox / Profimedia
Divertisment

Megan Fox / Profimedia

Megan Fox a atras toate privirile la aeroportul din Brazilia. Actrița a purtat un hanorac lung și cizme din piele

Megan Fox surprinde la fiecare apariție de când și-a schimbat complet look-ul. Actrița în vârstă de 37 de ani a atras toate privirile la aeroport din Brazilia, purtând un hanorac lung și o fustă minusculă pe dedesubt.

Logodnica lui Machine Gun Kelly a călătorit în acest weekend către Sao Paolo, acolo unde iubitul ei susținea un concert. Megan nu a trecut neobservată, mai ales că a optat pentru o ținută provocatoare. Ea a purtat un hanorac oversize, care nu a depășit cu mult zona coapselor, pe sub care a pus o fustă minusculă, și o pereche de cizme lungi cu toc, din piele roșie, care s-au potrivit perfect cu noul său look. 

Megan Fox / Profimedia
Megan Fox / Profimedia

Citește și: Pe Instagram a părut încrezătoare în rochia ei transparentă, pe stradă, alta a fost povestea. Cum au pozat-o paparazzii pe Megan Fox

Actrița a părut extrem de relaxată în aeroport, având telefonul prins de mână cu un șnur, iar căștile sale albe atârnau haotic peste hanorac. În luna septembrie, Fox a fost văzută pentru prima dată cu schimbarea dramatică de look. Ea a renunțat la părul lung și brunet și a optat pentru un bob, schimbându-și culoarea într-un roșu aprins. 

Luna aceasta, Megan își va lansa volumul de poezii. Cartea de debut a actriței din „Jennifer’s Body”, intitulată „Pretty Boys are Poisonous” va fi publicată de Gallery Books, o divizie a Simon & Schuster, notează CNN.

Citește și: Megan Fox, ședință foto de senzație într-un costum de baie minuscul. Formele actriței sunt parcă sculptate

Potrivit descrierii oficiale, actrița „le prezintă fanilor umorul ei sarcastic printr-o colecție de poezie sfâșietoare și întunecată. Pe parcursul a mai bine de 80 de poezii, Fox relatează toate modurile în care ne integrăm în forma celor pe care îi iubim, chiar dacă asta înseamnă să ne pierdem pe noi înșine în acest proces.”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri