Jolene Dawson/ Foto: Instagram
Divertisment

Jolene Dawson/ Foto: Instagram

O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

O tânără din Australia și-a dorit extrem de mult să arate precum o pisică și a fost dispusă să cheltuie o sumă uriașă pentru a se transforma într-o felină. Jolene Dawson, în vârstă de 28 de ani, a apelat la intervenții chirurgicale și a investit 10.000 de lire sterline pentru a-și îndeplini dorința. 

Deși pentru unii ar putea părea o dorință nebunească, pentru Jolene acest lucru a făcut-o cu adevărat fericită, ea dezvăluind că nu s-a simțit niciodată mai bine în propria ei piele. Ea și-a făcut publică povestea în mediul online, iar fanii au fost curioși de motivul pentru care a ales să își transforme chipul în totalitate. 

Citește și: Transformarea uluitoare a unui model care a apărut în „Sports Illustrated”. Cum arată Kathy Ireland la 60 de ani

Tânăra, care și-a modificat nasul, nările și buzele pentru a arăta precum o pisică, a dezvăluit că totul a pornit de la dorința de a-i inspira și pe ceilalți să facă ceea ce își doresc cu adevărat în privința transformărilor

Jolene Dawson/ Foto: Instagram
Jolene Dawson/ Foto: Instagram

„Nu m-am simțit niciodată mai bine și acum mă simt confortabil să postez din nou pe Instagram, uneori fără machiaj. Am început să-mi îndepărtez părul cu laser pe colțurile exterioare ale frunții pentru a crea loc pentru implanturile subdermice. Relaționez foarte mult cu pisicile, așa că am ales să mă transform în una. Sunt foarte independente și foarte șic, ca mine. Când eram copil, aveam un Devon Rex (n.r. o rasă de pisică) și era foarte șic”, a povestit Jolene Dawson pentru Mirror.

Citește și: Cum a reușit o tânără să slăbească 40 de kilograme într-un an. Imaginile cu transformarea ei sunt virale pe TikTok

Nu este prima dată când Jolene investește zeci de mii de lire pentru a-și transforma fizionomia. În urmă cu mai mulți ani, tânăra a cheltuit 55.000 de lire sterline pentru a arăta ca o păpușă Bratz. Cu toate acestea, după ce mai multe tinere au apelat la aceeași procedură, ea s-a decis să vină cu ceva nou. 

„La început am vrut să arăt ca o păpușă Bratz, dar se pare că toate influencerițele vor să arate ca una. Apoi am vrut să arăt ca o felină, deoarece relaționez cu pisicile. Oamenii chiar m-au oprit pe stradă și mi-au spus că le place foarte mult noul meu aspect. Aș vrea să-i mulțumesc mult chirurgului meu plastician pentru ce a făcut”, a mai spus Jolene.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri