Oprah Winfrey/ Profimedia
Actualitate

Oprah Winfrey/ Profimedia

Oprah Winfrey, de nerecunoscut după ce a slăbit. Celebra prezentatoare TV a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus

Oprah Winfrey a surprins pe toată lumea cu silueta sa, după ce a participat la premiera filmului The Color Purple din Los Angeles. Celebra prezentatoare TV se află în cea mai bună formă a sa, iar recent a dezvăluit care este secretul. 

Vedea în vârstă de 69 de ani a ales să poarte o rochie lungă, mov, extrem de mulată, care i-a pus în evidență noua siluetă. Ea și-a accesorizat look-ul cu un clutch mov strălucitor și pantofi cu toc asortați. În cadrul evenimentului, unde a fost în centrul atenției, Oprah Winfrey a fost întrebată de jurnaliști care este secretul siluetei sale, iar prezentatoare a dezvăluit: „Nu este un singur lucru, sunt mai multe”, adăugând: „Intenționez să rămân așa”.

Oprah Winfrey/ Profimedia
Oprah Winfrey/ Profimedia

După apariția la premiera filmului The Color Purple, Oprah Winfrey a oferit un interviu pentru revista People, în care a vorbit despre modul spectaculos în care a slăbit. Vedeta a recunoscut că un medicament eliberat pe bază de rețetă a ajutat-o ​​să slăbească, după ce a experimentat ani de fluctuații în greutate și i-a fost „rușine” cu corpul ei. 

Citește și: Averea impresionantă a lui Oprah Winfrey. Cați bani are în cont cea mai bogată prezentatoare TV americană

Oprah nu se teme să recunoască că primește ajutor de la experți, mărturisind că folosește o „rețetă aprobată din punct de vedere medical” alături de exerciții și dietă. Ea nu a dezvăluit care este medicamentul, însă tratamentele cu Ozempic și Monjourno sunt cele mai celebre în rândul vedetelor. 

Oprah Winfrey/ Profimedia
Oprah Winfrey/ Profimedia

„Faptul că am primit o rețetă aprobată din punct de vedere medical pentru gestionarea greutății și menținerea sănătății se simte ca o ușurare, ca o răscumpărare, ca un cadou, și nu e ceva pentru care să mă ascund și să fiu ridiculizată încă o dată. Am terminat cu rușinea”, a declarat Oprah pentru People

Prezentatoarea TV a explicat că a început să-și schimbe părerea despre medicamentele de slăbit după ce a discutat cu mai mulți specialiști. Ea a început să vadă obezitatea ca pe o „boală” care nu are nimic de-a face cu „voința” cuiva. Acum, Oprah și-a schimbat stilu de viață, făcând mai mult sport, inclusiv drumeții, pentru a se menține în formă. În plus, este atentă și la dieta ei, mărturisind că mănâncă ultima sa masă la ora 16:00 și bea cel puțin 3,5 litri de apă pe zi. 

Citește și: Cum arată o zi din viața lui Oprah Winfrey. Ce tabieturi are

Ea a început să ia tratamentul pentru slăbit chiar înainte de Ziua Recunoștinței și și-a dat seama că funcționează pentru că a acumulat mai puține kilograme decât o făcea în mod normal în acea perioadă a anului. 

În luna septembrie, Oprah a găzduit un eveniment care a avut drept temă principală criza continuă a obezității și a greutății în rândul adulților. Aceasta a vorbit și despre medicamentele pentru slăbit, precum Ozempic.

„Nu ar trebui să ne acceptăm cu toții corpul pe care îl avem? Acesta ar trebui să fie alegerea fiecăruia. Atunci când am aflat de medicamentele de slăbit, treceam printr-o intervenție chirurgicală la genunchi și mi-am zis: Trebuie să fac asta singură, fără ajutor. Pentru că dacă iau medicamente, aceasta este calea cea mai ușoară”, a declarat prezentarea TV în urmă cu câteva luni. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri