Rebel Wilson în Isn't It Romantic (2019). Profimedia
Divertisment

Rebel Wilson în Isn't It Romantic (2019), înainte de a slăbi, Profimedia

Rebel Wilson nu se mai oprește din slăbit. Cum arată acum actrița din „Pitch Perfect”

Rebel Wilson își surprinde din nou fanii cu look-ul ei în continuă schimbare. De anul trecut, de când a declarat că 2020 este dedicat sănătății, Rebel Wilson nu se mai oprește din slăbit. Până acum, actrița din „Pitch Perfect” a dat jos mai bine de 30 de kilograme și este mai fericită ca oricând.

Starul din „Bridesmaid”, în vârstă de 41 de ani, și-a pus în evidență talia cu o curea asortată cu ținuta ei „all black”, în Miami, în weekend.

Vedeta australiană și-a impresionat fanii cu ambiția sa, care o laudă pentru realizarea sa.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Întrebată de cei de la InStyle despre ce o motivează să meagă mai departe pe acest drum, mai ales că are și un program de lucru încărcat, Rebel a declarat: „În timpul filmărilor pentru The Almond and the Seahorse, am lucrat cu două actrițe europene incredibile, Charlotte Gainsbourg și Trine Dyrholm, care au fost uimite de disciplina mea, deoarece în fiecare dimineață eram în sala de gimnastică de la hotel, antrenându-mă 90 de minute, înainte de a începe ziua de filmare. Dar așa este viața mea acum”, a continuat ea.

„M-am uitat la seria documentar cu Mark Wahlberg [Wahl Street] și am văzut cum se trezește și se antrenează în fiecare dimineață, cum își gestionează timpul, apoi mi-am spus:„ Asta este similar cu ceea ce am făcut eu”. „Deși nu vreau să mă trezesc totuși la 4 dimineața ca Mark, mă trezesc la 6 a.m”, a adăugat ea râzând.

„Acum că știu că pot face toate acestea, uneori sunt tristă că nu le-am făcut mai devreme. Poate că ar fi trebuit să încerc când aveam 30 de ani, nu 40”.

„Dar călătoria tuturor este diferită și nu este o cursă sau o competiție”. „Așa că încerc să nu mă compar cu alte persoane. Dar am o empatie naturală pentru oricine se luptă cu problemele de greutate, pentru că e ceva cu care m-am luptat și eu întotdeauna. Și de aceea am împărtășit pe Instagram, cu lumea întreagă, experiența mea”.

Cum a reacționat prințul Harry când Meghan Markle i-a dezvăluit că are gânduri sinucigașe: ”Mi-e oarecum rușine de cum am tratat-o!”

 

Etichete: rebel wilson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri