Riley Keough, la premiera 'Daisy Jones & The Six'. Profimedia
Divertisment

Riley Keough, la premiera 'Daisy Jones & The Six'. Profimedia

Riley Keough, prima apariție pe covorul roșu, de la moartea mamei sale. Fiica Lisei Marie Presley, răvășitoare într-o ținută cu corset

Riley Keough a strălucit la premiera „Daisy Jones & the Six”, alături de colegele Suki Waterhouse și Camila Morrone. Este prima apariție pe covorul roșu a actriței de 33 de ani, de la moartea mamei sale, Lisa Marie Presley, în ianuarie.

Vedeta americană a arătat spectaculos într-o ținută neagră, cu corset decupat și fustă cu paiete, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc și cercei aurii supradimensionați, cu jad verde.

Riley a venit însoțită la evenimentul din Los Angeles de soțul ei, Ben Smith-Petersen.

'Daisy Jones & The Six' film premiere, Los Angeles, California, USA - 23 Feb 2023
Riley Keough și soțul ei, Ben Smith-Petersen. Profimedia

Keough joacă rolul principal, Daisy, în această nouă producție care spune povestea trupei rock Daisy Jones and The Six în anii '70, pe scena muzicală din LA. Serialul este bazat pe romanul cu același nume, un bestseller New York Times.

Din distribuția seriei mai fac parte Suki Waterhouse (iubita lui Robert Pattinson), Camila Morrone (fosta parteneră a lui Leonardo DiCaprio), Sam Claflin, Sebastian Chacon, Josh Waterhouse, Nabiyah Be și Tom Wright.

Pe covorul roșu și-au mai făcut apariția și Reese Witherspoon și Maren Morris.

'Daisy Jones & The Six' film premiere, Los Angeles, California, USA - 23 Feb 2023
Riley Keough și Reese Witherspoon. Profimedia

De când mama sa a murit, Riley trece printr-o perioadă dificilă. Pe lângă pierderea devastatoare, aceasta se confruntă și cu un proces intentat de bunica sa, Priscilla Presley. Se pare că cele două nu-și mai vorbesc după ce văduva lui Elvis a atacat testamentul lăsat de Lisa Marie.

Lisa Marie Presley a devenit bunică înainte să moară. Fiica ei cea mare, Riley Keough, are o fetiță

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri