Rita Ora/ Profimedia
Divertisment

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora, fotografii inedite în piscină. Artista și-a arătat silueta perfectă în timp ce se relaxa la o sesiune de înot

Rita Ora atrage atenția cu fiecare postare de pe contul ei de Instagram, aceasta etalându-și silueta de invidiat în diferite costume de baie nonconformiste. Recent, artista le-a arătat fanilor de pe Instagram câteva fotografii spectaculoase din timpul unei sesiuni de înot. 

Cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a purtat un costum de baie negru îndrăzneț, format din două piese, care i-a pus în evidență abdomentul plat și formele voluptoase. Deși s-a bucurat de o zi însorită la piscină, aceasta nu a uitat de accesorii, purtând un colier strălucitor și brățări asortate. Ulterior, Rita Ora și-a schimbat costumul de baie, purtând unul cu imprimeu de leopard și și-a arătat posterioul într-o fotografie inedită realizată în piscină. 

Citește și: Rita Ora, cum n-ai mai văzut-o. Artista, electrizantă într-un costum cu animal print, într-un pictorial pentru Vogue Arabia

„Abia aștept vara”, a scris Rita Ora la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii artistei au reacționat imediat la fotografiile îndrăznețe ale acesteia, oferindu-i o mulțime de complimente în secțiunea de comentarii: „Ai o frumusețe naturală uimitoare”/ „Ce corp incredibil”/ „Arăți ca o sirenă”/ „Postezi cele mai frumoase fotografii”. 

Rita Ora muncește mult pentru a-și întreține silueta

În urmă cu ceva timp, Rita Ora a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Artista a explicat că nu se înfometează pentru a-și menține silueta, dar are o dietă strictă, recomandată de nutriționist, pe care o respectă cu sfințenie, la care se adaugă multe exerciții la sală. 

Citește și: Rita Ora și-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie în timp ce dansa pe plajă: „O să stau aici până prind puțin soare”

„Dimineața, mănânc două ouă fierte, sparanghel și jumătate de cană de muesli cu lapte de migdale. La prânz, am de ales între pui sau pește cu garnitură de legume, iar la cină am pește cu legume și jumătate de cartof. Pe lângă toate acestea, am voie și gustări. Dar nu mănânc pâine și zahăr. Nu mă înfometez, obișnuiam să fac asta, dar mi-am dat seama că nu mâncatul e problema, ci alegerea unor alimente care îți fac bine. Fiecare are un organism diferit”, a explicat Rita Ora.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri