Rita Ora/ Foto: Instagram
Divertisment

Rita Ora/ Foto: Instagram

Rita Ora și-a arătat silueta incredibilă într-un costum de baie. Artista a primit o mulțime de complimente: „Arăți divin”

Rita Ora reușește să atragă atenția cu fiecare apariție, însă de data aceasta, artista în vârstă de 31 de ani, și-a cucerit urmăritorii de pe Instagram. Cântăreața și-a arătat silueta de invidiat purtând un costum de baie inedit într-o sendiță foto uluitoare din Utah. 

Celebra artistă a postat un carusel de fotografii pe rețeaua de socializare, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese de un albastru strălucitor, care s-a potrivit de minune cu deșertul din Utah. Look-ul cântăreței a fost completat de o căciulă în dungi colorate și de o pereche de ochelari de soare supradimensionți. 

Rita Ora, ședință foto în Utah/ Foto: Instagram
Rita Ora, ședință foto în Utah/ Foto: Instagram

Citește și: Rita Ora, electrizantă într-o rochie neon decoltată și papuci de casă. Imaginile cu artista i-au cucerit pe fani

În caruselul postat pe Instagram, Rita Ora le-a arătat fanilor și o altă ținută senzuală, fiind îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu de leopard cu spatele gol și un decolteu proeminent, care i-a accentuat silueta perfectă. Artista a adăugat un element impresionant ținutei, purtând pe cap o eșarfă din același imprimeu. 

 

Rita Ora, ședință foto în Utah/ Foto: Instagram
Rita Ora, ședință foto în Utah/ Foto: Instagram

Artista a primit o mulțime de complimente de la fani: „Arăți divin”/ „Ești superbă”/ „Cele mai frumoase fotografii din ultimul timp”/ „Ador ținuta”. 

Ce face Rita Ora pentru a-și păstra silueta de invidiat

Rita Ora atrage atenția cu fiecare postare de pe contul ei de Instagram, aceasta etalându-și silueta de invidiat în diferite costume de baie senzuale. În urmă cu ceva timp, artista a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Artista a explicat că nu se înfometează pentru a-și menține silueta, dar are o dietă strictă, recomandată de nutriționist, pe care o respectă cu sfințenie, la care se adaugă multe exerciții la sală. 

Citește și: Rita Ora, cum n-ai mai văzut-o. Artista, electrizantă într-un costum cu animal print, într-un pictorial pentru Vogue Arabia

„Dimineața, mănânc două ouă fierte, sparanghel și jumătate de cană de muesli cu lapte de migdale. La prânz, am de ales între pui sau pește cu garnitură de legume, iar la cină am pește cu legume și jumătate de cartof. Pe lângă toate acestea, am voie și gustări. Dar nu mănânc pâine și zahăr. Nu mă înfometez, obișnuiam să fac asta, dar mi-am dat seama că nu mâncatul e problema, ci alegerea unor alimente care îți fac bine. Fiecare are un organism diferit”, a explicat Rita Ora.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri