Rita Ora/ Instagram
Divertisment

Rita Ora/ Instagram

Rita Ora și-a etalat abdomenul plat într-un top decupat. Cum reușește artista să se mențină în formă

Rita Ora și-a arătat abdomenul plat în timpul unei ședințe foto pe terasa studioului său. Artista și-a anunțat fanii că urmează ceva special, făcând referire la o nouă piesă muzicală. 

Cântăreața, în vârstă de 31 de ani, nu ratează niciun moment pentru a-și arăta corpul lucrat intens la sala de fitness. Aceasta și-a etalat recent abdomenul într-o serie de fotografii realizate pe terasa studioului său din Los Angeles, acolo unde se afla pentru a înregistra o nouă piesă. Artista a fost surprinsă într-un top negru decupat, care i-a lăsat patrățelele la vedere și pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni mulați negri cu talia înaltă. Ea a accesorizat totul cu pereche de botine negre cu vârful ascuțit, o șapcă neagră de baseball și brățări colorate. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rita Ora a arătat spectaculos în fotografiile postate pe Instagram, în timp ce ținea în mână o cană cu băutură fierbinte. În caruselul cu fotografiile în ținuta sport, aceasta a postat și un selfie alb-negru cu ea, dar și unul realizat în oglinfă alături de prietenii ei. 

Citește și: Rita Ora, cum n-ai mai văzut-o. Artista, electrizantă într-un costum cu animal print, într-un pictorial pentru Vogue Arabia

Pe lângă instantaneele postate pe rețeaua de socializare, artista a făcut aluzie la o nouă piesă care va aprea în scurt timp, punând la descriere: „Atmosfera de la studio și apoi încă ceva...”

Cum reușește să se mențină în formă Rita Ora 

Rita Ora atrage atenția cu fiecare postare de pe contul ei de Instagram, aceasta etalându-și silueta de invidiat în diferite costume de baie senzuale. În urmă cu ceva timp, artista a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. 

Artista a explicat că nu se înfometează pentru a-și menține silueta, dar are o dietă strictă, recomandată de nutriționist, pe care o respectă cu sfințenie, la care se adaugă multe exerciții la sală. 

Citește și: Rita Ora și-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie în timp ce dansa pe plajă: „O să stau aici până prind puțin soare”

„Dimineața, mănânc două ouă fierte, sparanghel și jumătate de cană de muesli cu lapte de migdale. La prânz, am de ales între pui sau pește cu garnitură de legume, iar la cină am pește cu legume și jumătate de cartof. Pe lângă toate acestea, am voie și gustări. Dar nu mănânc pâine și zahăr. Nu mă înfometez, obișnuiam să fac asta, dar mi-am dat seama că nu mâncatul e problema, ci alegerea unor alimente care îți fac bine. Fiecare are un organism diferit”, a explicat Rita Ora.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri