Special Screening Of Liongate's "Bombshell" - Arrivals
Frumusete

Charlize Theron. Getty Images

Charlize Theron, despre schimbarea în materie de frumusețe pe care o regretă cel mai mult: „Încă mă recuperez”

Cu aproape trei decenii în urmă, sprâncenele subțiri și arcuite au fost una dintre cele mai populare tendințe în materie de frumusețe. O mulțime de vedete, precum Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kate Moss, și-au stilizat sprâncenele în acest mod la vreme respectivă, însă unele dintre ele au ajuns să regret această decizie în zilele noastre. 

Printre ele se numără și actrița Charlize Theron, care a dezvăluit într-un interviu pentru revista InStyle că sprâncenele ei au fost complet distruse după ce a urmat această tendință mai mulți ani la rând și că acum încearcă să-și recapete forma naturală. 

Citește și: Charlize Theron pare o cu totul altă persoană, după cea mai recentă transformare de look. Actrița nu se teme de schimbările radicale

Tendințele s-au schimbat, iar acum tot mai multe femei își doresc sprâncene groase și cât mai aproape de forma lor naturală, chiar dacă există în continuare vedete care continuă să-și subțieze forma sprâncenelor, una dintre ele fiind chiar modelul Bella Hadid. 

Cu toate acestea, vedeta din „Fast X”, în vârstă de 48 de ani, s-a declarat o fană a frumuseții naturale: „Încă încerc să mă recuperez după trendul cu sprâncenele subțiri”, a susținut actrița. 

Charlize Theron
Charlize Theron, 2010 / Foto: Profimedia

„Fața mea se schimbă acum și îmi place cum îmbătrânesc. Mulți oameni cred că mi-am făcut un lifting sau că am vreo operație estetică nereușită, dar este doar fața mea. Așa arată o față naturală atunci când îmbătrânește”, a adăugat vedeta de la Hollywood. 

Citește și: Charlize Theron, protagonista unui moment „Marilyn”, într-o rochie scurtă

De asemenea, Charlize Theron a declarat în urmă cu ceva timp că nu își va schimba niciodată în mod dramatic aspectul fizic pentru un rol într-un film. După ce s-a îngrășat peste 22 de kilograme pentru rolul din filmul „Tully”, din 2018, actrița a mărturisit că s-a străduit să revină la greutatea ei inițială. 

„Mi-am sunat medicul și i-am spus: „O să mor pentru că nu pot pierde din greutate”. Și el a spus: „Ai peste 40 de ani. Calmează-te. Metabolismul tău nu mai este cum a fost”. Nimeni nu vrea să audă asta”, a susținut actrița. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri