Monica Bârlădeanu/ Foto: Instagram
Frumusete

Monica Bârlădeanu/ Foto: Instagram

Monica Bârlădeanu arată impecabil la 44 de ani. Alimentul la care actrița a renunțat definitiv: „Nu a fost greu”

La vârsta de 44 de ani, Monica Bârlădeanu se menține într-o formă de invidiat. Actrița a dezvăluit recent care este secretul siluetei sale și susține că a exclus câteva alimente din dieta sa, care au ajutat-o să se simtă multe mai bine în pielea ei. 

În cadrul unui interviu, vedeta a susținut că este foarte atentă la ce mănâncă și a mărturisit că programul încărcat a făcut-o să gândească un plan alimentar care să-i ofere energia de care are nevoie, dar în același timp să fie și foarte sănătos. 

Citește și: Dieta pe care Brigitte Macron o respectă cu strictețe. La 70 de ani, Prima Doamnă a Franței sfidează vârsta

Monica Bârlădeanu/ Foto: Instagram
Monica Bârlădeanu/ Foto: Instagram

„Am exclus dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe ușă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado. Dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mărturisit Monica Bârlădeanu. 

Actrița a vorbit puțin și despre dieta sa, însă susține nu este un exemplu de urmat, dat fiind faptul că fiecare persoană are organismul ei și nu toate dietele sunt bune pentru toată lumea. 

Citește și: Ce este dieta cu alimente crude, care o ajută pe Demi Moore să se mențină în formă. Beneficiile pe care le are pentru sănătate

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă ar trebui să consulte un nutriționist. Da, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potrivește. Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri