2018 Glamour Women Of The Year Awards: Women Rise - Arrivals
Parenting

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Glamour

Chrissy Teigen și John Legend, despre decizia de a publica tulburătoarele imagini imediat după pierderea fiului lor, Jack

Chrissy Teigen și John Legend au vorbit într-o apariție la Good Morning America despre decizia lor de a face publice tulburătoarele imagini surprinse imediat după pierderea de sarcină suferită de modelul american.  

Chrissy a dezvăluit cu această ocazie că soțul ei „nu s-a simțit deloc confortabil” atunci când a fotografiat-o la scurt timp după teribilele momente, în timp ce Legend a declarat despre soția sa că a fost „îndeajuns de curajoasă” pentru a împărtăși publicului durerea ei, insistând că în urma acestei drame pe care au suferit-o au devenit, ca și cuplu, mai puternici ca oricând.

Chrissy, în vârstă de 34 de ani, era însărcinată în 20 de săptămâni cu băiețelul ei, când a pierdut sarcina în 30 septembrie 2020. 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Teigen și Legend au ales să publice o serie de fotografii tulburătoare, alb-negru, făcute la spital, într-una dintre ele Chrissy apărând plângând, iar într-o alta cei doi ținându-și în brațe pruncul mort. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Momente dramatice pentru unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz: Chrissy Teigen și John Legend au pierdut al treilea copil

Aceștia au povestit la GMA că au decis să arate acele imagini pentru a veni în sprijinul tuturor celor care au trecut prin pierderi similare și a le arăta că nu sunt singuri.

 John a recunoscut că a fost foarte„îngrijorat” când a făcut pozele, dar a mărturisit că în același timp a fost important pentru ei să aibă câteva fotografii care să le amintească de fiul lor, pe care l-au numit Jack.

„Nu mi-am imaginat că vom putea experimenta această durere și în același timp vorbi despre ea, dar când am făcut asta, a însemnat atât de mult pentru atâția oameni, a fost o experiență foarte puternică pentru mine să descopăr acest lucru și sunt recunoscător pentru curajul soției mele”, a explicat John. 

„Chrissy a simțit că prin aceste fotografii vom putea duce mai departe memoria lui Jack”, a mai spus el.

„Mi-am făcut griji, m-am gândit inițial că nu vreau să comemorez această durere. Dar când pierzi o sarcină, nu pleci cu nimic, simți doar acest gol uriaș, și am vrut să facem aceste poze pentru a avea ceva care să ne amintească de el”.

Chrissy Teigen s-a lovit însă de un val de critici odată cu publicarea respectivelor imagini, mulți acuzând-o că nu-i pasă de cei care au fost „jigniți sau dezgustați”, dar a insistat că a ales să publice pozele doar pentru a oferi alinare și altora care au trecut printr-o pierdere similară.

„Nu-mi pasă dacă te-ai simțit jignit sau dezgustat. Înțeleg că poate fi neplăcut pentru unii oameni, dar acele imagini au fost acolo pentru cei care au experimentat o așa tragedie, care suferă dintr-un motiv similar”, a explicat ea, recunoscând că „John nu s-a simțit deloc confortabil să facă acele poze”.

Chrissy le-a mulțumit tuturor celor care le-au fost alături în acele momente cumplite.

Iar John a încheiat spunând: „Știu doar că îmi iubesc soția mai mult ca oricând. Am trecut prin atâtea provocări împreună, iar toate acestea ne-au fpăcut și mai puternici și știu că asta nu se întâmplă mereu când oamenii trec printr-o tragedie!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri