BeFunky-collage
Sanatate

Transformare impresionantă. Antrenorul lui Rebel Wilson dezvăluie secretele care au ajutat-o să slăbească mai bine de 20 de kg

Trainerul personal al actriței Rebel Wilson, Jono Castano, a dezvăluit secretele care au ajutat-o pe vedetă să ajungă la look-ul dorit.

Wilson este la un pas de a-și atinge obiectivul: o greutate de 75 de kg.

Transformarea lui Rebel Wilson a fost impresionantă, după ce slăbit mai bine de 20 de kilograme în 10 luni.

Jono Castano, antrenor cunoscut în lumea vedetelor, a declarat la „Sunrise” că nu vrea să folosească cuvântul dietă atunci când vorbește despre starea de sănătate și antrenamentele lui Wilson, adăugând că este vorba mai degrabă despre a-ți găsi ehilibrul.

Jono a prezentat și câteva dintre exercițiile din programul actriței, cu ajutorul gazdei „Sunrise”, David 'Kochie' Koch.

„Antrenamentele sunt doar pentru a-ți pune corpul în mișcare”, a spus el, menționând că îi place să combine exercițiile de rezistență cu cele cardio, atunci când lucrează cu Rebel.

Castano recomandă 45 de minute de exerciții, cinci zile pe săptămână, împreună cu un regim alimentar sănătos, pentru a scădea în greutate. Jono a explicat că este foarte important să ai o rutină ca să se vadă rezultatele. 

Rebel a anunțat recent pe Instagram că trebuie să mai scape de trei kilograme pentru a-și atinge obiectivul: 75 kg.

Potrivit People, vedeta a ținut și dieta Mayr Method .

Rebel Wilson și noul ei iubit, Jacob Busch (29 de ani) și-au făcut debutul pe covorul roșu, la Planetary Health Gala, în Monte Carlo, Monaco, în 24 septembrie. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri