Bona lui Archie, primele declarații despre cum a decurs prima întâlnire cu ducii de Sussex ”Nu a fost deloc așa cum îmi imaginam!”
Actualitate

Bona lui Archie, primele declarații despre cum a decurs prima întâlnire cu ducii de Sussex ”Nu a fost deloc așa cum îmi imaginam!” / Profimedia Images

Bona lui Archie, primele declarații despre cum a decurs prima întâlnire cu ducii de Sussex: ”Nu a fost deloc așa cum îmi imaginam!”

Lorren Khumalo, femeia care l-a îngrijit pe Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, a vorbit despre cum a decurs prima întâlnire cu aceștia, mărturisind că era foarte emoționată.

Lorren Khumalo a fost angajată de prințul Harry și de Meghan Markle pentru a avea grijă de Archie, cu puțin timp înainte ca aceștia să decisă să se mute în Statele Unite ale Americii. Acum, însă, pentru prima dată, ea a oferit detalii despre cum a decurs prima întâlnire cu ducii de Sussex.

Lorren Khumalo, asistentă specializată pe copii și consultant, a fost angajată pentru a-l îngriji pe Archie imediat după ce s-a născut.

Într-un interviu, femeia și-a amintit cum a mers la Frogmore pentru a-i întâlni pe Harry și pe Meghan și, în ciuda faptului că avea emoții, ea s-a arătat încântată de cum a decus întâlnirea care n-a fost deloc formală.

”Mă gândeam oare cum arată bonele lor, oare poartă pantofi cu tocuri înalte? Am ales să port ceva închis la culoare și mi-am pus niște pantofi cu tocuri mici. Arătam prezentabilă, îmi doream să impresionez. Însă nu m-am machiat, mi-am propus să mă vadă așa cum sunt”, și-a amintit femeia, potrivit Mirror.

Citește și: Prințul Harry recunoaște că a încercat cocaina la 17 ani: "Nu a fost prea distractiv, dar scopul meu era să fiu diferit”

”Nu m-am născut cu lingurițe din argint, nu am sânge albastru, dar am încredere în mine și în Dumnezeu, asta mi-am spus înainte să primesc acel job”, și-a mai amintit aceasta.

Aceasta a recunoscut, de asemenea, că în drum spre Frogmore, ea și-a luat o amendă pentru că a depășit limita de viteză: ”Am ajuns acolo, am trecut prin mai multe controale și mă așteptam să-l văd pe Harry îmbrăcat elegant, eventual într-un costum scump din Germania. El era în jeans, în tricou și desculț, pentru că era foarte cald”, a spus ea, continuând: ”M-a îmbrățișat și mi-a spus: <<Bună Lorren!>> Nu mi-a venit să cred”.

Citește și: “Băiatul rebel din Harry a murit când a întâlnit-o pe Meghan”. Ce spune un scriitor despre zilele de petrecăreț ale prințului

Femeia a povestit, de asemenea, că a fost extrem de încântată de cum a decurs întâlnirea.

”Am mers un pic și am văzut-o și pe Meghan, mi-am spus ”ce femeie frumoasă poate să fie”. M-am simțit foarte confortabil cu ei, nu a fost acea întâlnire formală pe care mi-o imaginam”, a mai spus ea.

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut publice imagini cu cei doi copii

În urmă cu câteva luni, în documentarul despre viața lor, cei doi parteneri au prezentat imagini cu cei doi copii ai lor.

Mai exact, în timp ce își spuneau povestea de iubire și vorbeau despre momentele tensionate prin care au trecut de când s-au mutat în SUA, prințul Harry și Meghan le-au arătat fanilor mai multe fotografii adorabile cu cei doi copii ai lor în timp ce petreceau timpul împreună. Mai mult, aceștia au arătat și imagini cu micuța Lilibet la doar câteva zile de la naștere, dar și cu prima sa aniversare. 

Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia
Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia

„Ne-am simțit compleți atunci când a apărut Lilibet”, au declarat Harry și Meghan în cadrul documentarului. 

Citește și: Meghan Markle a făcut public discursul de la nunta cu prințul Harry: „A fost ceva atipic pentru o mireasă din Marea Britanie”

Ducii au mărturisit că sunt extrem de fericiți că cei doi copii ai lor au „libertatea” să crească așa cum își doresc. Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an, au apărut într-o serie de imagini și videoclipuri inedite, aceștia având o mulțime de „momente de familie” împreună. 

Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia
Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia

„Una dintre cele mai frumoase părți din decizia de a ne muta în SUA este că putem să petrecem momente în familie în libertate. Vreau ca și copiii noștri să poată trăi liberi, să călătorească și să se îndrăgostească. Să fie fericiți”, a declarat Meghan Markle. 

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu vor rămâne fără titlurile regale, indiferent de ce vor spune despre rudele lor

Pe tot parcursul documentarului, prințul Harry și fiul său Archie au fost surprinși distrându-se împreună. Aceștia s-au dat pe un tobogan cu apă, s-au jucat cu mingea și au alergat în tălpile goale în grădina vilei în care locuiesc acum ducii de Sussex

Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia
Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia

„Lumea pe care o văd ei este lumea care mi-ar plăcea mie să fie. Nu își fac griji și nu trebuie să-și facă griji pentru lucrurile pentru care noi ne facem griji. O văd foarte mult pe soția mea în Archie și pe mama mea în Lilibet. Seamănă foarte mult cu ea. Are aceiași ochi albaștri și părul de un roșcat auriu”, a mărturisit prințul Harry.  

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri