rona hartner si fiica ei
Actualitate

Rona Hartner și fiica pe care a iubit-o ca pe ochii din cap, singurul ei copil. / Foto: Instagram

Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani, dar nu a putut sărbători: "E prea dureros". Ce a făcut pentru a-și simți mama aproape

Au trecut aproape două luni de când Rona Hartner a murit. Avea doar 50 de ani și s-a stins din cauza unui cancer în stadiul patru, descoperit în vara lui 2023. În urma ei a rămas singurul său copil, o fiică adolescentă, Rita Sumayla. Acum câteva zile, aceasta a împlinit 16 ani, dar nu a avut puterea de a-și sărbători aniversarea.

Rita Sumayla nu poate trece peste șocul pierderii mamei sale, ființa care a susținut-o cel mai mult și lângă care a trăit. În ultimele luni de viață ale Ronei, cele două s-au apropiat și mai tare și au profitat de tot timpul pe care l-au mai avut împreună. Tragedia a lovit-o în plin pe adolescenta care încă nu se poate regăsi și care are nevoie de ceva vreme pentru a accepta noua realitate. 

Citește și: Ce se va întâmpla cu fiica minoră a Ronei Hartner, după moartea artistei. “Tatăl ei nu poate apărea din senin să o ia”

rona hartner si fiica ei
Rona Hartner și fiica ei, Rita Sumalya / Foto: Facebook

Fratele Ronei Hartner s-a mutat în Franța pentru a avea grijă de fiica artistei

Unica fiică a Ronei Hartner a împlinit 16 ani, dar ziua ei de naștere a fost lipsită de fastul de odinioară. Fosta impresară a artistei, Dana Cristescu, a făcut câteva declarații pentru Playtech. "Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Sumayla. Pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă. Au fost primul Crăciun și primul Revelion fără Rona, prima aniversare fără mama ei…Pentru Sumayla e prea greu, cu toate una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat din Canada în Franța, pentru a avea grijă de Sumayla, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar".

Ziua de naștere a fetei s-a transformat în una a amintirilor. Și-a dorit să-și simtă mama aproape și să-și amintească de aniversările pe care le sărbătorea lângă ea. ”Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”, a mai povestit impresara.

Citește și: A trăit la maximum, s-a stins cu zâmbetul pe buze. Ultimele clipe din viața Ronei Hartner, povestite de sora ei: "S-a luminat la față"

În primăvara lui 2023, Rona povestea că a retras-o de la școală pe Rita Sumalya. De parcă a avut o premoniție sumbră, decizia le-a permis să petreacă mai mult timp împreună. Adolescenta și-a luat un an sabatic pentru a se concentra pe pasiunile ei: machiajul, actoria, muzica, hairstylingul. Fata a intrat în program de homeschooling, așa cum plănuia să dea și examenul de Bacalaureat. Datorită acestui lucru, adolescenta a putut fi alături de mama ei în ultimele luni de viață. După ce a aflat diagnosticul de cancer în stadiu terminal, Rona Hartner și-a făcut testamentul și i-a lăsat fiicei ei toată averea

Citește și: Ultima apariție publică a Ronei Hartner, cu o lună și jumătate înainte să moară. A apărut toată un zâmbet pe covorul roșu din Nisa

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?