rona hartner si fata ei
Actualitate

Rona Hartner și fiica ei, Rita, cu câteva luni înainte ca artista să se stingă. / Foto: Instagram

Ce se va întâmpla cu fiica minoră a Ronei Hartner, după moartea artistei. "Tatăl ei nu poate apărea din senin să o ia"

După ce Rona Hartner s-a stins, la doar 50 de ani, mulți s-au gândit ce se va întâmpla cu singurul ei copil, Rita Sumayla. Adolescenta de 15 ani a trăit până acum alături de mama ei, în Franța. Tot în Franța își și dorește să rămână.

După ce Rona a murit, Rocco Sedano, primul soț al acesteia și tatăl Ritei, s-a oferit să o ia el pe copilă, însă familia artistei nu este de acord. Rinda, sora Ronei, spune că bărbatul a apărut din neant, după ce de-a lungul celor 15 ani de când a devenit tată s-a implicat rareori în creșterea fiicei sale.

Citește și: A trăit la maximum, s-a stins cu zâmbetul pe buze. Ultimele clipe din viața Ronei Hartner, povestite de sora ei: "S-a luminat la față"

„Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a transmis Rinda Hartner, în emisiunea lui Cristi Brancu.

"Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, așa ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate”, a mai spus Rinda, cea care a și dat vestea morții surorii sale.

Citește și: Ultima apariție publică a Ronei Hartner, cu o lună și jumătate înainte să moară. A apărut pe covorul roșu din Nisa cu zâmbetul pe buze

În primăvară, Rona povestea că a retras-o de la școală pe Rita Sumalya. Adolescenta și-a luat un an sabatic pentru a se concentra pe pasiunile ei: machiajul, actoria, muzica, hairstylingul. Fata a intrat în program de homeschooling, așa cum plănuia să dea și examenul de Bacalaureat. Datorită acestui lucru, adolescenta a putut fi alături de mama ei în ultimele luni de viață. După ce a aflat diagnosticul de cancer în stadiu terminal, Rona Hartner și-a făcut testamentul și i-a lăsat fiicei ei toată averea

Etichete: rona hartner

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri