printul harry si meghan markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd urmăritorii de pe Instagram / Foto: Profimedia

Meghan Markle, demoralizată de criticile primite. Prințul Harry a alinat-o: "Am fost trezit în mijlocul nopții de plânsul ei"

Cu câteva zile înainte ca celebrul interviu cu Oprah Winfrey să fie difuzat, Meghan Markle și prințul Harry au trecut printr-un moment de cumpănă. Ducesa a fost nevoită să înfrunte niște acuzații dure apărute în presa din Marea Britanie, ceea ce a făcut-o să clacheze și să izbucnească în plâns.

În zilele premergătoare difuzării interviului care a zguduit din temelii relația dintre ducii de Sussex și familia regală britanică, Meghan a fost acuzată de intimidare (bullying) de către unul dintre consilierii săi de pe vremea când trăia la Palatul Kensington. "Ducesa este întristată de cel mai recent atac asupra caracterului său, mai ales că este o persoană care s-a confruntat cu astfel de intimidări și este profund angajată să-i sprijine pe cei care au suferit durere și traume", se arăta într-un comunicat obținut de cei de la publicația People.

Citește și: Burtica proeminentă a lui Meghan Markle, “vedeta” celei mai recente apariții tv. Senină și strălucitoare, ducesa a fost toată un zâmbet

Prințul Harry: "Am fost trezit în mijlocul nopții de plânsul ei"

printul harry
Prințul Harry trăiește în SUA alături de Meghan Markle și copiii lor. / Foto: Profimedia


În noul său documentar, "The Me You Can’t See", pe care Harry l-a creat împreună cu Winfrey, ducele de Sussex a vorbit despre modul în care interviul lor cu Winfrey „a fost despre a fi reali, autentici și, am sperat, despre a împărtăși o experiență pe care o știm că este relevantă pentru mulți oameni din întreaga lume, în ciuda poziției noastre privilegiate". Acesta a dezvăluit și momentele care au pus-o la grea încercare pe soția sa.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, trei ani de căsnicie: de la nunta de poveste la controversele cu familia regală

"Am fost trezit în mijlocul nopții de plânsul ei în pernă. Nu voia să mă trezească pentru că și așa duc cu mine prea multe. Asta este sfâșietor. Am ținut-o în brațe, am stat de vorbă, a plâns, și a plâns, și a plâns", a mărturisit prințul.

Prințul Harry a povestit că Meghan Markle a vrut să se sinucidă pe când era însărcinată cu Archie

Meghan Markle și Archie

Ducele de Sussex a povestit că fosta actrița i-a mărturisit, în drum spre un eveniment important din ianuarie 2019, pe când era însărcinată în șase luni cu primul copil al cuplului, Archie, cât de rău se simțea psihic și că era gata să-și ia viața. Acel moment i-a adus lui Harry aminte de drama prin care a trecut când avea doar 13 ani și a fost nevoit să treacă prin tragedia morții mamei lui.

Citește și: Meghan Markle, acuzată că îl manipulează pe prințul Harry. Ce spune o jurnalistă despre actriță:”L-a făcut să creadă că o poate salva!”

Citește și: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri