carmen bruma
Divertisment

Carmen Brumă / Foto: Facebook

Carmen Brumă i-a dat gata pe fani cu o poză în lenjerie. "Așa arată un corp frumos! Atletic, armonios, postură bună, piele întinsă"

În luna mai, Carmen Brumă împlinește 47 de ani, dar de mult timp e neschimbată. Acum mulți ani a luat o decizie drastică, și-a schimbat stilul de viață și a făcut din sport o "religie", așa că acum arată perfect, ba a și făcut o adevărată afacere din a-i sfătui pe alții cum să atingă cea mai bună versiune a lor.

E un model pentru mulți, așa că are o responsabilitate pe măsură, iar Carmen Brumă nu face nimic pentru a promova o imagine diferită față de cea pe care o susține. Cea mai bună modalitate este să arate că tot ceea ce transmite se vede pe propriul ei corp.

Citește și: “Fotografia cu detaliu pe abdomen mi-a dat KO”. Dana Rogoz i-a lăsat mască pe internauți cu pozele în costum de baie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deși nu e străină de a poza în costum de baie, zilele trecute, vedeta a postat o imagine care o arată într-un set de lenjerie intimă cu bustieră, în timp ce-și bea cafeaua. Perfect tonifiată, cu un abdomen cu pătrățele și o talie subțire, Carmen îi motivează pe toți cei care vor să arate ca ea. "E luni! Ne apucăm și noi de treabă?", a scris în dreptul pozei alb-negru, în descrierea căreia a făcut trimitere și la programul ei de dietă și antrenamente.

Admiratorii nu au rămas fără reacție și i-au lăsat o mulțime de comentarii. "Această postare nu se potrivește nici cu vârsta, nici cu corpul și nici cu statutul social. Să nu mai zicem de fotograf. Talia și abdomenul pot fi evidențiate în cu totul altfel de fotografii! Sorry!"; "Penibilă poza, sincer", i-au scris două persoane care au criticat-o pentru felul în care s-a expus.

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit secretele de care să ții cont când începi o dietă. Vedeta arată perfect

De cealaltă parte, au fost și cei care o apreciază, o admiră și își găsesc motivația în postările iubitei lui Mircea Badea. "Carmen Brumă este o femeie frumoasă, inteligentă, bine pregătită în domeniul pe care îl prezintă și, cel mai important, o persoană care schimbă vieți. Cei care comentează urât la adresa dânsei sunt niște oameni complexați de propriile defecte"; "Așa arată un corp frumos! Ușor atletic, armonios, postură buna, piele întinsă. Chapeau"; "Ce corp! Toate ne-am dori asemenea abdomen".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri