colaj slabit
Divertisment

De la supraponderale la top modele. 4 vedete care au topit kilogramele și arată spectaculos

Lupta cu kilogramele în plus este o problemă pentru multe persoane, iar celebritățile de la Hollywood nu sunt o excepție. Conștiente greutatea lor nu era una sănătoasă, aceste femei au reușit scape de surplusul de greutate, suferind transformări spectaculoase, care le-au schimbat viața în bine.

1. Kelly Osbourne

Kelly Osbourne a reușit slăbească 38 de kilograme și se transforme total, din rățușcă cea urâtă, refuzată de bărbați, într-o femeie cu un trup perfect. Chiar ea însăși a dezvăluit că, prin această transformare, s-a răzbunat pe toţi bărbații care au refuzat-o pe motiv era prea grasă.

Kelly a reușit slăbească cele 38 de kilograme în urma unei operații de micșorare a stomacului.

Citeşte şi: Vedete care și-au îngrijorat fanii cu slăbirile lor drastice. Cum își justifică greutatea Celine Dion, Angelina Jolie sau Tara Reid

2. Adele

După divorțul de soțul ei, Simon Konecki, Adele a surprins tot internetul atunci când a apărut în lumina reflectoarelor cu 45 de kilograme în minus. Se pare aceasta a decis este timpul pentru o schimbare, motiv pentru care și-a schimbat alimentația, urmând dieta Stirtfood, a renunțat la ceai, alcool și țigări și a început meargă la pilates.

Citeşte şi: Cum comenteaza fostul antrenor personal al lui Adele slabirea dramatica, de peste 45 kg, a cantaretei

3. Rebel Wilson

Rebel Wilson e o altă vedete care a renunțat la stilul de viață nesănătos, reușind slăbească 40 de kilograme. Conform spuselor acesteia, a renunțat la consumul de carbohidrați, optând pentru o dietă bogată în proteine și a introdus sportul în rutina sa, mergând la sală de cinci ori pe săptămână.

Citeşte şi: Transformare impresionantă. Antrenorul lui Rebel Wilson dezvăluie secretele care au ajutat-o să slăbească mai bine de 20 de kg

4. Jessica Simpson

Jessica Simpson s-a luptat mulți ani cu problemele de greutate, însă acum actrița se mândrește cu o siluetă de invidiat, după ce a slăbit 45 de kilograme. Ca să slăbească, Jessica Simpson a optat pentru o schimbare în ceea ce privește alimentația, după cum dezvăluia ea într-un interviu.

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri