Bruna Barbie/ Foto InstagramBruna Barbie/ Foto Instagram
Divertisment

Bruna Barbie/ Foto Instagram

O femeie obsedată de Barbie a plătit mii de lire sterline pentru a-și transforma casa într-un palat roz: „Mi-am îndeplinit visul”

O femeie pasionată de Barbie și de culoarea roz a cheltuit o sumă uriașă pentru a-și transforma casa într-un palat complet roz. Viața ei se învârte acum în jurul acestei culori aprinse, devenind un mod prin care aceasta își căștigă existența. 

Păpușa emblematică, care există pe piață de 63 de ani, continuă să fie o influență în viața oamenilor, deși de-a lungul timpului s-a confruntat cu stereotipuri sexiste. Bruna Barbie, originară din Brazilia, este una dintre cei mai infocați fani ai păpușii Barbie, dorindu-și încă de mic copil să trăiască într-o lume perfectă, precum a figurinei din plastic. 

Femeia a povestit cum obsesia ei pentru Barbie i-a influențat fiecare aspect al vieții și a făcut-o să devină o celebritate în mediul online. Bruna, care a terminat avocatura, a fost poreclită încă din copilărie „Barbie”, asta pentru că se îmbrăca tot timpul în roz. Deși a dus o viață normală pentru societatea în care trăia, aceasta și-a păstrat porecla, devenind ulterior parte din personalitatea ei. 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citește și: Megan Fox, ținută de păpușă Barbie modernă și senzuală. Hainele roz și foarte mulate au făcut-o atracția principală pentru paparazzi

Bruna Barbie/ Foto Instagram
Bruna Barbie/ Foto Instagram

Bruna a renunțat la cariera ei în drept și s-a axat pentru a deveni un model și influencer pe Instagram, transformându-și întreaga viața într-o poveste cu păpuși. Aceasta a investit peste 170.000 de lire sterline pentru a-și transforma casa într-un palat roz, având, pe lângă mașină și haine, chiar și o piscină cu apă roz. 

Femeia insistă că nu e o copie a păpușii Barbie, ci o folosește doar ca pe o inspirație. Chiar și iubitul ei, modelul Dienisson Gemelli, s-a conformat vieții acesteia și a devenit păpușa Ken. 

Bruna Barbie/ Foto Instagram
Bruna Barbie/ Foto Instagram

„Am cheltuit sume normale pentru pasiunea mea, consider eu. Nu încerc să fiu Barbie, sunt doar foarte inspirată de ea. O admir și pe Elle Woods din filmul „Legally Blonde” și pe Paris Hilton pentru că poartă foarte mult roz. Iubitului meu îi place că suntem înconjurați de această culoare. El crede că e foarte feminină și distractivă și uneori poartă și el roz cu mine. La început am fost foarte criticată de oameni în mediul online pentru faptul că port foarte mult roz, însă acum criticile s-au mai diminuat, pentru că trăim într-o lume cu mai multă diversitate”, a povestit Bruna Barbie. 

Bruna are peste 426 de mii de urmăritori pe contul de Instagram, postând tot timpul imagini din „viața sa roz”. Dormitorul ei, electrocasnicele, ustensilele de bucătărie, baia, hainele, ochelarii, pantofii, toate sunt de un roz strălucitor.

„Munca mea de influencer digital mă ajută să câștig mulți bani. După ce am postat câteva clipuri pe internet am văzut oportuinitatea de a face bani construind o casă inspirată de Barbie și de stilul meu roz. Casa mea este un loc în care dorințele devin realitate, unde imaginația se transformă în experiențe dulci, roz și de neegalat și unde fantezia merge mână în mână cu lumea reală. Am reușit să-mi îndeplinesc unul dintre vise”, a mai spus femeia, potrivit Mirror

Bruna Barbie/ Foto Instagram
Bruna Barbie/ Foto Instagram

Totul a început în 2006, când Bruna a postat primele imagini cu aspectul său roz pe VibeFlog, iar din 2009 pe Orkut, o platformă de socializare deținută de Google. Odată ce numărul său de fani a crescut, aceasta a început să facă videoclipuri pe Youtube, arătându-le acestora cum arată o zi din viața ei. Acum, femeia este una dintre cele mai urmărite persoane de pe Tik Tok, contul său având peste 18,3 milioane de urmăritori. 

Citește și: Kim Kardashian, o Barbie modernă în colanți super mulați. Vedeta a fost pozată de fiica ei într-o ținută roz bombon

„Am început să distribui fotografiile de zi cu zi cu aspectul meu roz și înainte să îmi dau seama, am început să devin populară pe internet. Nu m-am gândit prea mult la asta. La început am împărtășit doar fotografii cu ținutele mele roz, dar la scurt timp după aceea, am decis să fac un salt și să fac câteva videoclipuri pentru YouTube. Am început să împărtășesc viața mea roz din ce în ce mai mult.”, a mai spus Bruna. 

De atunci, creatoarea de conținut a crescut vertiginos și i s-au oferit din ce în ce ma multe oportunități pe social media. „Devenisem din ce în ce mai ocupată cu gestionarea rețelelor de socializare. Nu a trebuit să renunț la cariera mea de avocat pentru cariera mea din online, dar cu siguranță a trebuit să o întrerup. Am crescut ca influencer digital și nu a fost posibil să reconciliez cele două locuri de muncă. Curând mi-am dat seama că vreau să împărtășesc lumii pasiunea mea pentru culoarea roz și inspirația mea de la păpușa Barbie”, spune Bruna. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri