Sharon Osbourne/ Profimedia
Divertisment

Sharon Osbourne/ Profimedia

Sharon Osbourne nu reușește să se mai îngrașe după ce a încetat tratamentul cu Ozempic: „Medicii nu-și pot da seama de ce”

Sharon Osbourne a reușit să slăbească peste 19 kilograme în urma tratamentului cu Ozempic. Vedeta în vârstă de 71 de ani a fost sinceră în ceea ce privește lupta sa cu greutatea și a dezvăluit că nu reușește să se mai îngrașe nici după ce a încetat să mai ia controversatul medicament, care este utilizat pentru tratarea persoanelor cu diabet.

Într-un interviu oferit recent pentru Woman Magazine, Sharon a mărturisit că până și medicii sunt uimiți de faptul că aceasta nu a luat în greutate deloc, în ciuda faptului că s-a oprit din tratament cu luni în urmă. 

Citește și: Sharon Osbourne slăbește pe zi ce trece. Apariția celebrei prezentatoare în vârstă de 71 de ani a stârnit îngrijorări

„Medicii nu-și pot da seama de ce”, a spus vedeta. „Cred că este doar pentru că îmbătrânesc și, pe măsură ce îmbătrânești, slăbești oricum”. 

Sharon Osbourne a început să ia Ozempic în decembrie 2022, iar în noiembrie 2023 a declarat pentru Daily Mail că „s-a oprit”. Ea a suferit o intervenție chirurgicală bariatrică, cunoscută ca „inel gastric” în 1999, însă și-a recăpătat kilogramele în plus foarte rapid din cauza faptului că „obișnuia să mănânce foarte mult”. 

Sharon Osbourne, despre stilul de viață dur care a ajutat-o să slăbească: „Stau și trei zile fără să mănânc”

Personalitatea TV a dezvăluit în cadrul unui podcast că a apelat la controversatul medicament Ozempic pentru a scăpa de kilogramele nedorite, iar acum poate să stea nemâncată și trei zile. 

„În fiecare săptămână am măcar trei zile în care nu mănânc. Se numește post intermitent”, a spus Sharon, care este mai slabă ca niciodată.

Citește și: Sharon Osbourne, despre secretul mariajului de 40 de ani cu Ozzy Osbourne: „Nu a fost întotdeauna ușor!”

De asemenea, aceasta a recunoscut însă nu și-a dorit să slăbească atât de mult. În doar patru luni ea a scăpat de peste 14 kilograme, injectându-se cu Ozempic. Ea a dezvăluit că nu a fost ușor și că se lupta cu greața în fiecare zi. 

“Mi-am zis că e timpul să mă opresc. Nici măcar nu voiam să fiu atât de slabă, pur și simplu s-a întâmplat. Probabil voi pune la loc în curând. Cel mai mult în viața mea am cântărit 100 kg, iar acum am sub 45. Mi-a fost foarte rău în primele două luni. Mi-era greață. În fiecare zi. Stomacul meu era deranjat”, a spus Sharon într-un interviu dat lui Piers Morgan.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?