Vera Wang/ Profimedia
Divertisment

Vera Wang/ Profimedia

Vera Wang arată ca o puștoaică la 74 de ani. Imaginile în costum de baie au stârnit un val de reacții: „Sigur e Photoshop”

Vera Wang, renumita creatoare de modă, a lăsat internetul cu gura căscată după ce a publicat câteva fotografii pe Instagram, în care apare într-un costum de baie alb, arătându-și silueta incredibil de tânără la vârsta de 74 de ani.

Imaginile cu vedeta, care era așezată pe trambulina unei piscine, au declanșat un val de comentarii și reacții, mulți dintre fani fiind convinși că aspectul său tineresc este datorat Photoshop-ului.

Citește și: Vera Wang, imagine rară pe rețelele sociale alături de fiicele ei. Fanii au reacționat imediat: „Parcă sunteți surori!”

„Momentul meu Slim Aarons...Să aveți o vară fericită!!!”, a scris Wang în descrierea caruselului de fotografii, referindu-se la celebrul fotograf Slim Aarons, cunoscut pentru ședințele foto iconice de la piscină.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În poze, Wang poartă un costum de baie alb, format dintr-o singură piesă, cu bretele subțiri și un decolteu pătrat, accesorizat cu cercei cu diamante și ochelari de soare negri supradimensionați din colecția proprie, Vera Wang Eyewear. Designerul și-a etalat picioarele tonifiate, în timp ce purta o pereche de papuci cu cristale, care s-au potrivit perfect cu accesoriile sale. 

Citește și: Vera Wang a descoperit fântâna tinereții veșnice. Creatoarea de modă a împlinit 74 de ani, dar are o siluetă de puștoaică

„Timpul se înclină în fața ta și nu mai trece”, a comentat un fan, în timp ce alții și-au exprimat șocul și admirația pentru aspectul ei de invidiat. „Tinerețe eternă. Sigur nu ai sindromul lui Benjamin Button?, a scris un utilizator, făcând referire la procesul de îmbătrânire inversată. „Care este secretul tău, V? Arăți uimitor!”/ „Sigur e Photoshop. N-ai cum să arăți așa la 74 de ani”, au mai scris fanii. 

Ce dietă ține Vera Wang. Creatoarea de modă a dezvăluit secretul tinereții sale

Cu fiecare apariție, atât în mediul online, cât și la evenimentele mondene, Vera Wang este întrebată ce mănâncă de arată atât de bine. Platformele de socializare sunt pline de comentarii despre silueta ei, mulți fiind surprinși de „frumusețea ai nemuritoare”. În urmă cu ceva timp, Vera Wang a dezvăluit care este secretul său, într-un interviu pentru revista Forbes. 

„Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fiică. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară, după aceea, a devenit o obișnuință. Beau vodcă și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan fast-food. Beau vodca cu un hamburger și cu patru bucăți de nuggets de pui. Sunt bună la aceste combinații”, a spus Vera Wang, pentru Forbes, anul trecut.

Citește și: Vera Wang, într-o imagine unică de acum aproape trei decenii. Creatoarea de modă, de nerecunoscut cu părul scurt

Deși obiceiurile sale pot părea ieșite din comun, Vera Wang susține că are grijă să mănânce sănătos și face mult sport. În general, creatoarea de modă are o dietă bazată pe legume gătite la abur și orez negru pe care le mănâncă alături de pește gătit în diferite moduri sau chiar crud, sashimi, sau carne de pui. De asemenea, Vera Wang mănâncă deseori salată de anghinare. Unul dintre produsele pe care vedeta l-a eliminat total din dieta sa a fost sucul acidulat, ea renunțând chiar și la cel fără zahăr. Aceasta consumă de ani buni doar apă și este foarte mulțumită de decizia sa.  

„Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru”, spunea Vera Wang, în urmă cu un an. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri