Jennifer Lopez ten
Frumusete

Cum reușesc vedetele internaționale să se păstreze tinere odată cu trecerea timpului. Secretul a fost dezvăluit de un medic 

Celebritățile țin la imaginea lor și fac orice pentru a arăta tot timpul impecabil, mai ales că paparazii sunt pe urmele lor. Deși este un proces natural, vedetele suportă cu greu ideea că îmbătrânesc, astfel că apelează la o mulțime de trucuri care să le ajute să-și întinerească aspectul fizic. 

Actrițele de la Hollywood au dezvăluit în nenumărate rânduri că au ritualuri de îngrijire stricte, de la care nu se abat atunci când își fac rutina zilnică. De la obsesia pentru uleiul de măsline a lui Jennifer Lopez, la rutina de machiaj cu apă de trandafiri a lui Halle Berry și tratamentele faciale cu microcurent ale lui Jennifer Aniston, toate aceste trucuri sunt menite să le aducă vedetelor strălucirea și să le ajute să prevină îmbătrânirea. 

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'Murder Mystery 2'
Jennifer Aniston. Profimedia

Citește și: Frumusețea după 40 de ani. Cum să ai grijă de tenul tău pentru a te bucura în continuare de un chip proaspăt și strălucitor

Cu toate acestea, în ultima perioadă a apărut o nouă tendință de frumusețe pe care celebritățile o adoră. Dr. Ernst Von Schwarz, care este de părere că vedetele sunt în „căutarea nemuririi”, a declarat pentru The Mirror: „În zilele noastre avem mijloacele necesare pentru a inversa cel puțin parțial bolile degenerative care sunt asociate cu îmbătrânirea”.

De asemenea, medicul a declarat că terapia cu celule stem poate fi folosită pentru a combate progresia îmbătrânirii. „Îmbătrânirea are loc atunci când pierdem elasticitatea vaselor de sânge și potența și cantitatea celulelor stem, iar aici intervine medicina regenerativă. Încercăm să reparăm daunele care au apărut deja odată cu îmbătrânirea avansată”, a mai spus medicul. 

Citește și: Înainte și după. Ele sunt vedetele de nerecunoscut după ce au apelat la operații estetice pentru a-și păstra frumusețea

Injecțiile cu botox sunt preferatele vedetelor de la Hollywood. Acestea apelează la ele înainte de marile apariții de pe covorul roșu, iar efectele se văd imediat: „Celebritățile arată tinere și frumoase pentru că își întineresc pielea cu injecții cu colagen. Rezultatele se văd după câteva zile și par mai tinere cu cel puțin cinci ani”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri