morgan miller sarcina
Actualitate

A scăpat de vergeturi și diastază abdominală în 14 luni. Cum a reușit să-și recupereze silueta după o sarcină gemelară Morgan Miller

 

Morgan Miller, jucătoare de volei pe plajă și fotomodel în vârstă de 33 de ani, a vorbit despre transformările prin care a trecut corpul ei în timpul sarcinii cu gemeni și a dezvăluit cum a reușit să-și recupereze silueta de invidiat.

Morgan Miller, care este căsătorită cu fostul schior olimpic Bode Miller, a mărturisit că sarcina gemelară și-a lăsat amprenta asupra fizicului ei, însă acum, la 14 luni de la nașterea gemenilor, ea se poate mândri cu o siluetă de invidiat.

Femeia, care are 33 de ani, a făcut publice mai multe imagini, între care una surprinsă în timp ce era însărcinată cu gemenii Asher și Aksel. În cadrul acesteia, fanii ei au putut observa că avea burta plină de vergeturi.

Angelina Jolie, apariție rară alături de fiica sa cea mare. În copilărie, Shiloh voia să fie băiat și cerea să i se spună John

De parcă nu erau de ajuns acestea, tânăra a suferit și de diastază abdominală după naștere, o afecțiune ce apare atunci când mușchii drepți abdominali, care se separă pentru a face loc uterului în creștere, nu mai revin la poziția lor inițială, din cauza pierderii elasticității.

”Gemenii și-au făcut numărul pe abdomenul meu.”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care se poate vedea că burta i-a fost plină de vergeturi.

De asemenea, tânăra a mărturisit că în urma sarcinii s-a ales și cu diastază abdominală, motiv pentru care a fost nevoită să facă terapie și pilates pentru a-și recupera abdomenul. Recuperarea ei a început la doar două săptămâni de la naștere și a durat aproape 14 luni.

În tot acest timp, ea a urmat și o ședință de microneedling, pentru a elimina urmele vergeturilor, însă ”a fost foarte dureroasă”, după cum a mărturisit ea.

De asemenea, ea a mărturisit că în timpul acestui proces de recuperare, ea a descoperit un produs cosmetic, pe care l-a folosit de trei ori pe săptămână pentru a reduce urmele vergeturilor, celulita. Este vorba despre un scrub pe bază de cafea, uleiuri naturale și vitamina E.

Priyanka Chopra, de nerecunoscut într-o imagine de acum 21 de ani. Cum arăta la 17 ani viitoarea Miss World

Astfel, 14 luni mai târziu de la nașterea gemenilor, ea și-a recuperat abdomenul de invidiat, iar dovadă este o fotografie pe care a făcut-o publică, în cadrul căreia se poate vedea că urmele vergeturilor, dar și diastaza abdominală sunt doar o amintire neplăcută.

Morgan Miller și soțul ei au pierdut un copil 

Morgan Miller și soțul ei, schiorul olimpic Bode Miller, au anunțat că vor deveni părinți de gemeni la aproape un an după ce și-au pierdut fiica, pe Emeline, în urma unui înec accidental.

În timpul unei apariții din cadrul show-ului TV american Today, cuplul a anunțat că, din toamnă, familia lor se va mări nu cu unul, ci cu doi fii gemeni. Aceștia au recunoscut atunci că sarcina nu a fost programată, ci a fost o surpriză uriașă pentru amândoi.

”De la începutul relației noastre, Bode întotdeauna și-a dorit fii gemeni născuți, dacă se poate, în ziua aniversării lui”, declara Morgan.

Cum arată fiicele “vitrege” ale lui Jennifer Lopez. Fetele lui Alex Rodriguez, două adolescente superbe

”De data acesta, când am aflat că sunt însărcinată, l-am întrebat dacă simte că sunt gemeni. Răspunsul lui a fost nu.”, mai preciza aceasta la scurt timp după ce a făcut anunțul privind sarcina gemelară. 

Cuplul mai are un fiu în vârstă de aproape doi ani, Easton, și unul în vârstă de cinci ani, Nash. Schiorul mai are de asemenea un fiu în vârstă de șapte ani, Samuel, și o fiică în vârstă de 12 ani, Neesyn. Pe Samuel îl are din fosta relație cu Sara McKenna, iar pe Neesyn din fosta relație cu Chanel Johnson.

Fiica lor Emeline s-a născut pe 5 noiembrie 2016 și s-a stins din viață pe 10 iunie 2018 în timp ce Morgan era însărcinată cu al doilea fiu al cuplului.

Morgan, jucătoare de volei pe plajă și fotomodel în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu Bode Miller în cotombrie 2012.

Credit foto: Instagram, Getty Images

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri