Rona Hartner
Divertisment

Rona Hartner / Facebook

Rona Hartner trece din nou prin momente delicate, după ce a susținut că a învins cancerul: „A apărut o metastază rebelă”

Problemele par să se țină lanț de Rona Hartner, care trece din nou prin momente delicate. Dacă de curând era fericită și spunea că a învins cancerul, acum, la ultimul control, ea a primit vești proaste de la medici.

Într-un interviu pentru Ciao, artista a mărturisit că a aflat la ultimul control că metastazele i s-au extins, fapt pentru care nu poate să-și facă niciun program pentru următoarea perioadă.

Citește și: Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Am tras ca un măgăruș. Nu a știut nimeni ce greutăți am!”

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că s-a extins… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a spus Rona Hartner, puțin îngândurată, potrivit sursei citate. 

Citește și: Rona Hartner, singură în lupta cu cancerul. Niciunul dintre foștii soți nu a contactat-o: „Unele uși se închid pe viață!”

Rona Harner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat în 2019. A reușit să învingă boala, dar aceasta a recidivat anul acesta, fiind diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el”, spunea artista recent.

Rona Hartner declara că a învins boala 

La sfârșitul lunii septembrie, artista a intrat în direct, prin apel video, la emisiunea lui Cristi Brancu. Cu zâmbetul pe buze și curajoasă, artista s-a arătat încrezătoare în viitor, mai ales că veștile erau bune.

"Boala răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care nu au niciun efect secundar asupra mea. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat, am un tonus extraordinar. Acest medicament a dat înapoi metastazele, aproape au dispărut și acum merg pe panta bună. Cred că într-o lună opresc tratamentul fără să-mi fi pierdut părul, fără pete pe față, fără nimic. Toți doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul. Am fost cu copilul meu să-mi fac testamentul, să-i las totul. A fost groaznic pentru noi. Am rugat pe toată lumea să se roage pentru mine. Sunt vie și nu era prevăzut, chiar e un miracol", a spus Rona la emisiunea de la Prima Tv.

Citește și: Rona Hartner, noi informații de la medici, după ce a aflat că are cancer: “Nu mai am voie să conduc din cauza metastazelor la creier”

Rona Hartner a fost paralizată o perioadă, din cauza metastazelor la creier

"Fratele și sora mea s-au urcat în avion și au venit acasă, mama mea stă cu mine o perioadă nedeterminată și pentru ea cred că e cel mai greu. M-a văzut când am avut toată partea stângă a corpului paralizată din cauza unei metastaze pe creier și mă vedea cum urlu că nu puteam să mă dau jos din pat. Parcă aveam 185 de ani. Iar acum mă vede că mă duc la sport. Schimbările sunt foarte rapide și dificil de înțeles. Aparținătorii sunt oameni-victimă. Nu pot să arate cât de mult suferă, iar tu, care ai cancer, nu vrei să fii victimă, nu vrei să te vaiți. E o situație dificilă, toată lumea se zbate să reziste. A fost greu, mi-am cumpărat și loc de veci. Perioada următoare e puțin ciudățică. Trebuie să anulez concertele în continuare, pentru că nu am rezistență fizică. Obosesc după o piesă-două. Oncologul meu insistă să fac mult sport pentru a-mi recăpăta capacitatea pulmonară", a mai declarat artista de 50 de ani, fără să renunțe la zâmbetul larg de pe buze.

Etichete: rona hartner , metastază

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri